Skip to main content

492kg Peiman Maheripourehir’in Hafthor Bjornsson’un Deadlift Dünya Rekorunu Kırma Sözünü Çektikten Sonra

İranlı powerlifter ve Strongman Peiman Maheripour, Hafthor Bjornsson’un deadlift dünya rekorunu kırmaya yemin etti.
Hafthor Bjornsson geçen yıl deadlift dünya rekorunu kırdığında Strongman dünyası dikkat çekti. O zamandan beri birçok kişi rekoru kırmaya odaklandı. Şimdi İranlı powerlifter ve Strongman Peiman Maheripour, son 492kg’lık bir deadlift ile şapkasını yarışa atıyor.

İranlı güç merkezi, spor salonundaki eğitiminde sıkı çalışıyor. Deadlift eğitimiyle şimdiden oldukça inanılmaz bir güç gösterdi. Larry Wheels’ın kaldırma kitabından bir sayfa bile çıkardı ve burnundan kanını o kadar çok kaldırdı ki.

 

Peiman Maheripour zaten bir dünya rekoru kırdığını iddia etti. Başka bir deadlifting videosunda, Iranian Strongman iki tekrar için 477.5kg kaldırdı ve bu başarının bir dünya rekoru olduğunu ilan etti. Onun mantığı mı? Bunu daha önce kimse yapmamıştı ya da bu başarıya sahip çıkmamıştı.

DEADLIFT 477.5 KG X 2 BUGÜN🔥
.
DÜNYADA HERKES BU AĞIRLIĞI 2 TEKRAR KONTROL ETTİ ???? BU BİR DÜNYA REKORU ✅✅

 

 

2021’de 505 kg kaldırma sözü veriyoruz!
Peiman Maheripour, şimdiye kadarki en etkileyici başarısıyla 492 kg’lık devasa bir deadlift ile kendini aştı. Hafthor Bjornsson’un geçen yıl belirlediği 501kg deadlift rekoruna en yakın olanı bu. Aşağıdaki başarıya bir göz atın.

🔥🔥DEADLIFT 492 KG 🔥🔥
.
DÜNYAYI FETHETMEYE GELDİM… BU YIL 505 REKOR BEN VE İRAN İRAN İÇİN OLACAK ……

 

 

Sizce Peiman Maheripour’un deadlift’i yeni rekor mu?

Leave a Reply