Skip to main content

Vucut geliştirme efsanelerinden mike mentzer steroidler hakkında ilginç bilgiler paylaştı

Bilgili vücut geliştirme dendiğinde Mike Mentzer en zekilerden biri olduğu su götürmez bir gerçek . Vücut geliştirme Altın Çağının gerçek bir efsanesi bilgisinin ve antrenman yöntemlerinin gücüyle gerçekten etkileyici bir fizik inşa etmeyi başardı. Hiçbir şüphe yok ki dönemin en iyi vücut geliştirme sporcularından biriydi

Anabolik steroidleri düşünmeden büyük kas inşaa etmeyi düşünemessiniz bile, İster Altın Çağ olsun isterse kütle canavarlarının yükselişi isterse spor steroidlerinin modern çağı olsun her zaman üzerine konuşulan bir konu olmuştur.
Hiçbir vücut geliştirmeci steroid kullanmadan vücut geliştirme dünyasında kralı olmak için gerekli olan birinci sınıf kas kütlesine ulaşamayacağına dair tartışmalar bulunmakta.

Bazı sporcular genç sporcuları steroide etkilemekten endişe ederek maddeye teşvik etmekten çekiniyorlar. Başka bir fikir vücut geliştirme dünyasında steroidlerin yapılan işin merkezinde olmasından dolayı şikayetçi. Bir çok insan steroidleri tüm ağır kaldırma görevini yapan sihirli değnek zannediyor. Gerçekte bir sporcu steroid kullansa ’da kullanmasa’ da faydalardan yararlanmak için ciddi anlamda eğitim almaları gerekmektedir.
Vücut geliştirme dünyasında bir çok sporcu steroidler konusunda bir anne gibi teşvik edicidir Mike Mentzer ise asla öyle bir insan olmadı.
Son zamanlarda vücut geliştirmede steroid kullanımını vücut üzerindeki etkilerini ve konuya dair diğer bilgileri tartıştığı 1991 yılına ait bir röportaj videosu çıktı steroidler konusunda ciddi bir bilgi birikimi olduğu ortaya çıktı.

Mike Mentzer’in gelecek yıllarda Vücut geliştirme sporunun gelecekte daha büyük ve daha zayıf olma ihtimali olmadığının nerdeyse imkansız olduğunu belirtti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

THEGOLDENDAYS (@thegoldendays)’in paylaştığı bir gönderi