Skip to main content

Bikini Şampiyonu Karen Pang, Kar Araci Kazasında Öldü
Kanadalı bikini yarışmacısı ve fitness modeli Karen Pang, 27 Mart Cumartesi günü trajik bir kar arabası kazasında hayatını kaybetti. Karen, rakiplerin özel kristal bikini poz takımları yaratmalarına yardımcı olan KaBling Designs’ın sahibiydi.

Pang, Kanada Ulusal Bikini Şampiyonası’nın üç kez galibi oldu ve aynı zamanda ünlü Miss Bikini Universe Pageant Yarışmasında ilk ikinciyi taçlandırdı. Başarılı bir fitness modeli, sponsorlu bir sporcu, kişisel bir antrenör ve bir podcast sunucusu, yaptığı her şeyde kendisine bir isim yaptı.

Hayranının hayal kırıklığına uğradığına göre, Karen’ın hayatını kısaltan üzücü olay hakkında pek bir şey bilinmiyor. Colorado’da Karen’a hayatına mal olan kar arabası kazasının kesin detayları hala belirsizdir.

Karen Pang – Çok Yakında Gitti
Pang’ın ayrılışının duyurusu, aynı zamanda arkadaşı olan Fitness yarışmacısı Whitney Johns tarafından yapıldı. John’un Karen’a verdiği içten veda mesajı, yalnızca kendisini değil, Karen’ın tüm iyi dilekçisinin duygularını uygun bir şekilde aktarıyor.

“WUPANG MELEKİM 💔💔 SENİ KAYBEDEN ETRAFINDA BAŞIMI SARMAYACAĞIMDAN EMİN DEĞİLİM. GERÇEK GÖRÜNMÜYOR. BU DÜNYAYI BIRAKMANIZI İZLEMEK ASLA ASLA DEVAM ETMEYECEĞİM BİR ŞEYDİR VE BURADA SİZ OLMADAN KALBİMDE SONSUZA KADAR BİR DELİK OLACAKTIR. ⁣

BİR ARKADAŞ OLARAK ÇOĞU İNSANIN YALNIZCA EN İYİ BİR ARKADAŞIN İSTEYECEĞİ YOLU GÖSTERDİN. BİR ÇOK İNSAN İÇİN GÖSTERDİN. ARKADAŞLARINIZ İÇİN YOLUNUZDAN ÇIKTIN VE ASLA EĞLENCE SAHTE OLMADIN. GERÇEK BİR RUH VE İYİ BİR F — KRAL KİŞİSİNİZ. ⁣

YOL KÖPEKİM, HEMŞİRE / ANNEM, ÖLÜM METAL DJ, KOMEDİK RAHAT VE ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN İYİ CHER IMPERSONATÖRÜ. GERÇEKTEN BENİM YA DA ÖLÜMÜMDÜNÜZ

BUNUN HABERİNE ÇOK ÇOK İNSANIN YARALANACAĞINI BİLİYORUM. KAREN DÜN ÖĞLEDEN SONRA KAR ARABASI KAZASINDA GEÇTİ. HİÇBİR ŞEY BU KADAR KADAR VE BEKLENMEDEN PARLAK BİR IŞIK GİBİ KAYBETMENİN AĞRISINI DOLAYAMAZ. ANCAK SÖYLECEĞİM, SON ANLARINI ÖLÜMÜYLE GEÇMİŞTİR, YÜZÜ KÜÇÜLDÜĞÜ VE SON NEFESİNE AĞRISI HİSSEDİLMEDİ.

VE KIZ KARDEŞİNİN DEDİĞİ GİBİ, ŞİMDİ ANNESİ VE BÜYÜK ANNESİ İLE BİRLİKTE VE ONLARI GÖRMEK İÇİN ÇOK MUTLU OLACAK 🙏🏼☁️ BABASI, KIZ KARDEŞİ, KARDEŞİ, KUZEY KARDEŞİ VE NEPHEWS TARAFINDAN ÖLÇÜDE KAÇIRILDI 💔⁣

SENİ ZATEN SEVİYORUM VE ÖZLEDİM KAREN. GEISHA KIZIM, SOPHIA & BLANCHE, THELMA & LOUISE, WUPANG CLAN SONSUZA KADAR 🤘🏼⁣ ”

————

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Fit with Whit (@whitneyjohns)’in paylaştığı bir gönderi

Karen’ın ölüm haberi çıkar çıkmaz, sosyal medyada övgüler yağmaya başladı. Karen’ın arkadaşları, meslektaşları ve hayranları Instagram’ı sevgi ve nimetlerle doldurdu.

Meksikalı model Yanet Garcia şunları yazdı: “Hayır !!!!! Şoktayım!!!!! İnanamıyorum !!!! Seni çok seviyorum!!!! HUZUR İÇİNDE YATSIN.”

Son veda
Karen’ın ailesinin cenaze masraflarını karşılamasına yardımcı olmak için bir GoFundMe sayfası oluşturuldu. Bu makaleyi yazarken, kampanya 4,000 $ hedefin utangaç. GoFundMe sayfasına göre, kampanyanın geliri, Karen’ı Kanada’daki ailesine, cenaze törenlerine ve Los Angeles’ta bir Yaşam Kutlaması anısına götürmenin maliyetlerine gidecek.

Leave a Reply