Skip to main content

Jon Huber’ın 41 yaşında vefat etmesi sebebiyle güreş dünyasında üzücü bir gün.

WWE(World Wrestling) ve AEW(All Elite Wrestling)’nin deneyimli güreşçisi olan Huber, dünyayı kasıp kavuran virüsle ilgisi olmayan bir akciğer sorunu nedeniyle vefat etti.

Jon Huber’in karısı Amanda Huber, güreşçinin öldüğünü doğruladı. Amanda, Instagram gönderisinde eşinin vefatıyla ilgili şunları söyledi:

“En iyi arkadaşım bugün öldü. Dünya onu muhteşem Brodie Lee olarak tanıdı, ama o benim en iyi arkadaşımdı, kocamdı ve tanışabileceğiniz en büyük babaydı. Şu anda hissettiğim sevgiyi ya da ne kadar üzgün olduğumu hiçbir kelime ifade edemez.

Covid ile ilgili olmayan bir akciğer sorunuyla zorlu bir savaş verirken sevdikleri etrafındaydı. Mayo Clinic, bizi sürekli sevgiyle çevreleyen dünyadaki en iyi doktorlar ve hemşirelerden oluşan bir ekip.”

Kariyerinin başlarında “Brodie Lee” olarak ilan edilen Huber, bölgesel güreş turunda popülerlik kazandıktan sonra, kendisini “Luke Harper” karakterini canlandıran popüler Wyatt Ailesi’nin bir üyesi olarak göstermeye devam etti. Luke Harper olarak dönüşü, sonunda ona büyük bir başarı elde ettiği WWE ile bir anlaşma yaptıracaktı.

Kariyerinin sonraki bölümünde AEW’deki Brodie Lee karakterine geri döndüğünü görecekti. Geçen yaz TNT Şampiyonasını kazandı ve popüler organizasyonda büyük işler yapmaya hazır görünüyordu. Ne yazık ki geçtiğimiz Noel’de hayatını kaybetti.