Skip to main content

 

Vücut geliştirmeci ve oyuncu Andy Haman 55 yaşında hayatını kaybetti.
IFBB Pro vücut geliştirmeci ve daha sonra oyuncu olan Andy Haman 55 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Haman, vücut geliştirme dünyasında sevilen bir figürdü.

Ölüm haberi ilk olarak Andy Haman’ın oğlu Samuel Haman tarafından facebook sayfasında duyuruldu.

 

RIP: Anthony Joesph Haman/Dad/Mr.Incredible
We love you so much and you will be in our thoughts forever! No one was as…

Samuel Haman paylaştı: 20 Mart 2021 Cumartesi

 

 

Andy Haman, Iowa City, Iowa’da doğdu. Iowa Üniversitesi güreş takımındaydı, sağlık bilimleri bölümünden mezun oldu. Güreşle ilgilenmesi, vücut geliştirme tutkusuna dönüştü. 1987 Ortabatı Doğal Şampiyonası’nı kazandı.

İlk vücut geliştirme kariyeri nispeten kısa olacaktı. Öğretmeye odaklanmak için rekabetçi vücut geliştirmeden emekli oldu.

 

Andy’nin öğretmenlikten emekli olması ve rekabetçi vücut geliştirme tutkusuna geri dönmesi 2004 yılına kadar değildi. Haman daha sonra süper ağır sıklet sınıfında NPC Colorado Eyalet Şampiyonası’nı kazandı.

2007’de Andy Haman, NPC Masters Vücut Geliştirme Ulusal Şampiyonasında süper ağır siklet sınıfını ve overall unvanı kazandı. Bu ona IFBB Pro kartını kazandırdı.

Andy sadece vücut geliştirme alanında profesyonel statüsünü kazanmakla kalmadı, aynı zamanda 2017’de Jurassic Dead filminde rol almayı başardı. Karizması ve arkadaş canlısı kişiliğiyle tanınıyordu.

Andy Haman ayrıca Generation Iron mini dijital dizisi Incredible Andy’de rol aldı. Seri, Arnold Classic fuarındaki bir dizi röportaj üzerine odaklandı.

 

 

Andy Haman Akciğer Embolisi Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Andy Haman, pulmoner emboli nedeniyle vefat etti.

Vücut geliştirmeci Andy Haman’ın ölümüyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Vücut geliştiricinin eşi Michelle Haman tarafından kurulan yakın tarihli bir GoFundMe kampanyasına göre Andy Haman, pulmoner emboli nedeniyle vefat etti.

GoFundMe kampanyasında yer alan bilgilere göre, Haman  dirsek ameliyatı geçiriyordu. Maalesef vücut geliştirmeci ve oyuncu, ameliyatın komplikasyonları nedeniyle vefat edecekti.

Michelle Haman, GoFundMe ile ilgili ayrıntıları paylaşıyor.

BİRÇOK KİŞİ, BU ZOR ZAMANDA HAMAN AİLESİNE NASIL YARDIMCI OLABİLECEĞİNİ SORUYOR. ANDY HAMAN’IN 19 MART 2021 TARİHİNDE DİRSEK CERRAHİSİ TARAFINDAN 3 GÜN ÖNCE YAPILAN GÖĞÜS EMBOLİZMASI NEDENİYLE GEÇTİĞİNİ BİLİYORSUNUZ.

MICHELLE, SAMMY, PAPATYA, RUBY ve LUCY, “KOCA”, “BABA” VE “EN İYİ ARKADAŞ” SÖZLERİNİ KAÇIRACAK, ANCAK KELİMELERİN ÖTESİNDE GÜLÜMSEYE, EĞLENMEYE DEVAM EDECEK VE HAFIZASINI ONURLANDIRACAĞIZ.

Pek çok kişi Andy Haman’a ne olduğu hakkında spekülasyon yapıyordu. Bazı insanlar bu spekülasyonda gerçekten duyarsızdı. Artık işler netleşti ve Haman’ın ölümünün dirsek ameliyatından kaynaklanan komplikasyonlar nedeniyle olması daha da trajik hale geldi.

Bu, Nesil Demir ekibinin Haman hakkında çok şey öğrenme şansı yakaladığı için eve geliyor.

Andy Haman, Generation Iron mini dijital dizisi Incredible Andy’de rol aldı. Seri, Arnold Classic fuarındaki bir dizi röportaj üzerine odaklandı. Andy çeşitli kişilerle röportaj yaptı. Aşağıda diziden bir bölüm var:

Özgür Gerçel ve Ekibi, Andy’nin ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyor

Leave a Reply