Skip to main content

Larry Wheels ile yakın zamanda yapılan bir bench press buluşması sırasında, vücut geliştirmeci Ryan “Big Rig” Crowley,  kariyerinin tam ortasında onu  tehdit eden bir yaralanmanın ne olabileceğini deneyimledi.

Antrenman yaralanmaları normal bir durumdur; ne yazık ki, bazıları diğerlerinden daha kötüdür ve potansiyel olarak kariyer için tehdit oluşturabilir. Powerlifting fenomeni Larry Wheels ile yakın zamanda yapılan bir antrenman seansında, gelecek vaat eden rekabetçi vücut geliştirmeci Ryan “Big Rig” Crowley, ağır bir eğimli bench press aracılığıyla göğüs kasını kemikten tamamen kopardığında benzer bir şey yaşadı.

Crowley, en iyi vücut geliştirmeci olma hayalini gerçeğe dönüştürmek için herkes kadar sıkı çalışan 23 yaşında bir Birleşik Krallık vatandaşı. Ve umarım bu geçici bir aksiliktir. Ancak genç olmak, iyileşme süreciyle ilgili kendi yararına olabilir.

Larry Wheels durumu ve arkadaşı için ameliyat ve rehabilitasyon masraflarını karşılaması için nasıl bir GoFundMe yarattığını açıklamak için Instagram’a gitti.

Wheels, Crowley’in Birleşik Krallık’tan olması nedeniyle sigortasının prosedürü kapsamayacağını ve bu zorlu dönemde mali destek istediğini açıkladı.

Yaralanmadan da görebileceğiniz gibi, yıkıcı. Kariyerini tehdit ediyor ”dedi Wheels.

İngiltere’den, sigortası ameliyatı karşılamayacak. Bu yüzden sizlerden bir kardeşinizin yoluna devam etmesine ve onu tek gerçek tutkusuna kavuşturmasına yardım etmenizi rica ediyorum. ”

Wheels ’genç vücut geliştiricide vücut geliştirmenin tutkusu ve tek disiplini olduğunu ve bunda başarılı olduğunu görmek istediğini açıklayan çok fazla potansiyel görüyor.

Kazayı gösteren gönderiyi ekledik ve ayrıca sonraki etkileri görmek için kaydırarak gezinebilirsiniz. İçeriğin bir kısmı küçük bir grafik olsa da, sadece titizlik için bir uyarı.

Gördüğünüz gibi, temsilcinin olumsuz bölümünde yaralanma yaşadı çünkü ağırlık açıkça çok ağırdı ve yaralanmayı bu kadar ciddi hale getiren başka bir şey olup olmadığından emin değiliz.

İşte Crowley’in Instagram’dan morarmayı gösteren başka bir gönderi var ve bu pek hoş değil. Zaten ameliyat oldu ve göbeğinin estetiğin her şey olduğu vücut geliştirme kariyeri için çok önemli olduğu şekliyle aynı şekli korumasını umuyor.

Ayrıca daha önce hiç ameliyat olmamasını açıkladı, bu yüzden onun için korkunç bir deneyim oldu.

Leave a Reply