Skip to main content

Good Vito, nam-ı diğer Vitaliy Ugolnikov; fotoğraflarına photoshop yaptığını iddia eden eleştirmenlere güncel videosunu yayınlayarak yanıt veriyor.

Vitaliy Ugolnikov gibi fiziksel açıdan heybetli biri söz konusu olduğunda, fotoğraflarına photoshop uyguladığını iddia edenlerin olması gayet olağan bir durum. Bu durumda Ugolnikov ,eleştirmenlere bildiği şekilde cevap vermeye karar veriyor.

Vito, vücut geliştirmenin uzun zamandır gördüğü en etkileyici fiziklerden biri. Çok genç olmasına rağmen son bir kaç yılda inanılmaz fiziğiyle viral haline geldi.

Hayatın akışı gereği, başarıyı her ne kadar takdir edenler olsa da nefret edenlerin varlığı da maalesef ki eksik olmuyor. Yazımıza konu etkileyici fiziğin açığını arayanlar, Ugolnikov’u Instagram hesabında yayınladığı fotoğraflarında photoshop kullanmakla suçluyor.

Doğruyu söylemek gerekirse, Vito’nun photoshop kullandığını iddia edenlerin kanıtlarını da inkar etmek zor. Instagram’daki bir hesap, Vito’nun paylaşmış olduğu orijinal fotoğraflara karşılık photoshop uygulandığı iddia ettiği bazı fotoğrafları yan yana paylaştı ve düzenleme olduğu açık bir şekilde görülüyordu.

Anılan instagram paylaşımına eklenen fotoğraflarda bazı filtrelerin ve düzenlemelerin olduğu açık bir şekilde görülüyor. Bu durum, Vitaliy Ugolnikov’a karşı çeşitli tepkilere yol açtı. İnsanlar, onu sosyal medyada daha iyi görünebilmek için photoshop kullanmakla suçluyor.

Bu suçlamalar, Vito’nun tepkisinin yanı sıra sponsorlarından birinin de tepkisine yol açtı. Vayu Red, instagram hesabından; Ugolnikov’un fiziğinin üzerinde düzenleme olmadığı açıkça görülen bir videosunu paylaştı.

Vito’nun fotoğraflarına photoshop uyguladığı hususunda ki iddialara doğrudan bir yanıt verilmedi. Ancak bir çok kişi bu paylaşımların vito’nun fiziğine photoshop yaptığını iddia eden eleştirmenleri susturmak için olduğunu biliyorlardı.

Adil olmak gerekirse, Good Vito’nun bu güncellemesi, boyutunun ve fiziğinin ne kadar etkileyici olduğunu gösteriyor. Bu yüzden insanlar onun gelişimini çok yakından takip ediyorlar. Öte yandan, düzenleme olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili soruları ve endişeleri gerçekten açıklığa kavuşturmak için hiç kimsenin işine yaramayacaktır.

Şüphesiz, Vitaliy’nin fiziği genç yaşlarında ki bir vücut geliştirmecide görebileceğimiz en iyi fiziklerden biri. Gelecek, Vitaliy için çok parlak olmasına rağmen neden bazı fotoğraflarını düzenlemeyi seçtiğine dair akıllardaki sorular halen giderilmedi.

Tabii ki, Vitaliy Ugolnikov fotoğraflarını daha etkileyici göstermek için filtre kullanan ilk veya son vücut geliştirmeci değil. Sizler bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Vitaliy fotoğraflarını düzenliyor mu ve eğer düzenliyorsa bunu neden yapıyor?

Yazan: Nurullah Büyüktaş