Skip to main content

Michael Jordan’ın oynadığı ‘The Last Dance’, 2020’nin en büyük belgesel dizisiydi. Yapımcı Matt Maxson, Kai Greene belgeseli yapmaya hazırlanıyor.

Vladar Company ve Generation Iron Network, yeni bir uzun metrajlı belgesel için Matt Maxson ile güçlerini birleştireceklerini duyurdu. Maxson, yaklaşan Kai Greene biyografik belgeselinin baş yapımcısı olacak.

Emmy aday gösterilen Yapımcı Matt Maxson’ın başrolünü Michael Jordan’ın oynadığı The Last Dance , 2020’de dünyayı kasıp kavurdu ve ESPN ve Netflix’te yılın en çok konuşulan TV etkinliklerinden biri oldu. Şimdi yapımcı yeteneklerini vücut geliştirme ve fitness dünyasına taşıyor. Kai Greene belgeseli, süperstar profesyonel vücut geliştirmeci ve aktör Kai Greene’nin tüm yaşam öyküsünü anlatacak.

Kai Greene's Best Advice - The Barbell

The Last Dance, yönetmenliği ve kurgusuyla övgü topladı. 72. Primetime Emmy Ödülleri’nde En İyi Belgesel veya Kurgu Dışı Dizi dalında Primetime Emmy Ödülü’nü kazandı. Eleştirmen Rotten Tomatoes’da, serinin 53 incelemeye göre %96 onay derecesi vardır. Belgesel dizisi, Michael Jordan’ın Scottie Pippen, Dennis Rodman ve koç Phil Jackson gibi diğer efsanevi oyuncularla birlikte oynadığı Chicago Bulls’taki kariyerine en derinlemesine gözler önüne serdi.

Kai Greene, vücut geliştirme tarihinde sonsuza kadar bir efsane olarak kalacak eski bir profesyonel vücut geliştirmeci. Kariyerini Arnold Classic’teki beş zaferi de dahil olmak üzere birçok büyük vücut geliştirme zaferi ile süslendi.

Hayatı boyunca onu takip eden zorluklarla mücadele içinde olan Kai Greene, bir yetimhanede büyüyerek, fiziksel ve cinsel tacize uğrayarak zorlu bir yaşam sürdü. Şimdi sevdiği sporda başarılı oldu, kendi şirketini açmak ve TV şovlarında, filmlerde ve Stranger Things’in 2. sezonunda rol almak gibi yeni arayışlara girdi.

Kai Greene belgeseli, Chronicles of King Kai adlı büyük bir yayıncı aracılığıyla bir grafik roman serisi oluşturmak ve yayınlamak için, çocukluktan vücut geliştirme aşamasına kadar hayat hikayesini anlatıyor. Belgesel, Phil Heath ile rekabeti, spordan emekli olma nedenleri ve travmatik geçmişi de dahil olmak üzere hayatının ve kariyerinin zirve anlarını derinlemesine ele alacak.

Kai Greene belgeseli Vlad Yudin (Generation Iron, Ronnie Coleman: The King) tarafından yönetilecek ve hem Yudin hem de Edwin Mejia Jr. (Generation Iron, Ronnie Coleman: The King) tarafından üretilecek. Filmin idari yapımcılığını Matt Maxon, David Gendron, Russ Riggins ve Viviana Zarragoitia üstleniyor.

Kai Greene belgeseli, 2021 sonbaharının sonlarında yayınlanacak.

 

Yazan: Kerem YAVAŞ