Skip to main content

New York Pro’da uzun zamandır beklenen profesyonel başlangıç öncesi Blessing Awodibu, 2021’de yaırşma planlarını açıkladı ve şimdiden tonlarca sevmeyeni var.

Birçok vücut geliştirmeci, Blessing Awodibu’nun profesyonel sahne öncesi sahip olduğu ilgiyi görüyor. New York Pro’da sahne almaya hazırlanırken, 2021 planlarını açıklıyor ve tüm sevmeyenlerine cevap veriyor.

Şüphesiz, 15 Mayıs’ta Awodibu’dan çok beklenen başka bir profesyonel çıkış yapan yarışmacı yok. Bu büyük ölçüde, 4 yıl önce IFBB Pro Card’ı kazandığından beri rekabet etmemiş olmasından kaynaklanıyor.

Blessing Awodibu ile ilgili görsel sonucu

Kısmen, zamanını bekledi ve fiziğini çıkışından önce oluşturmayı seçti. Gecikmenin bir başka nedeni de, geçen yıl Arnold Classic Australia’yı rekabet etmeden hemen önce iptal eden küresel salgın oldu.

Bu olaydan sonra hayal kırıklığına uğramış olan Blessing Awodibu, bir röportajda profesyonel çıkışının bu kadar gecikmiş olmasının aslında iyi bir şey olduğunu söyledi. Bu ona yeni koçu Chad Nicholls ile çalışma ve sahneye çıkması için yüksek seviyeli bir fizik inşa etme şansı verdi.

Blessing Awodibu 2021 New York Pro’da yarışmaya hazır, ancak orada yavaşlamayı planlamıyor. Bu yıl elinden geldiğince rekabet etmeyi, kaybedilen zamanı telafi etmeyi, hatta Mayıs ayında üç kez yarışmayı planlıyor.

“O sahneye çıktığımda dünyayı şok etmek istiyorum dostum. Bu yüzden bu kadar uzun sürdü .

Mayıs ayında her yarışmada yarışıyorum. Her iyi gösteri. Hepsini yapacağım.

Chad, ‘Belki de New York Pro’yu beklemeliyiz ve belki de bizim yolumuza gider ve biz bunu bir gün arar ve Olympia’yı bekleriz.’ dese de;

‘Hayır Chad, dört yıl adamım. Dört yıldır rekabet etmedim. Yani şimdi yarışacaksam, birden fazla şov yapacağım. Özellikle şimdi, şovların aynı ayda olduğu gerçeğiyle. İki hafta, arada bir hafta mı? Hepsini yapalım kardeşim. ” diye açıklıyor.

Bu üç yarışmada sadece yarışmayı planlamakla kalmıyor, Blessing her birini de kazanmaya kararlı. Başarılı olursa, bu tüm zamanların en efsanevi profesyonel kariyer başlangıcından biri olacak.

Blessing Awodibu ile ilgili görsel sonucu

Blessing Awodibu kadar büyük bir sosyal medya takipçisine sahipken, bir avuç nefret eden kişinin olması şaşırtıcı değil. Yine de bu, aslında o kadar çok önemsediği bir şey değil.

Aslında Blessing, bu insanların büyük bir fiziğe ve kişiliğe sahip olduğu için onu kıskandıkları için böyle hissettiklerini düşünüyor. Bunun özellikle diğer vücut geliştiricilerden bahsederken doğru geldiğini söylüyor.

“İnanmıyorsun ama dışarıda bir sürü sevmeyen var. Bence çoğu kıskançlık, ”diye açıkladı Awodibu.

“Birçok vücut geliştiriciyle, IFBB Pro vücut geliştiriciyle tanıştım ve bana nasıl davrandıklarını, bana karşı davranışlarını gördüm. Çok tuhaf, çok çok tuhaf …

Beni tehdit olarak görüyorlar. Kızgın değilim, kızmadım. Kızgın değilim. Bunu sevdim. Neyin geleceğini biliyorlar.

Ben zaten söyledim. Herkes Boogeyman’dan nefret edecek. Boogeyman’ın pek çok sevmeyeni olacak. Amacım bu, olabildiğince çok sevmeyen sahibi olmak istiyorum. Sevmeyenlerin yoksa, hiçbir şey yapamazsın. ”

 

Yazan: Kerem YAVAŞ