Skip to main content

Synthol Bağımlısı Kirill Tereshin Hastaneye Kaldırıldı, Kollarından Sıvı Boşaltıldı

Synthol bağımlısı Kirill Tereshin pek iyi durumda görünmüyor.

Sentetik yağ enjeksiyonları ile özdeşleşen adam Kirill Tereshin AKA Ruki Bazuki bir kez daha haberlerde yer alıyor. Bu kez, sentol bağımlısı hastaneye kaldırılmış ve yağ dolu kollarından sıvı boşaltılmış gibi görünüyor.

Kirill Tereshin’in senttol yağı ile biraz problemi olduğunu söylemek hiç de azımsanacak bir şey değil. Açıkça bu genç adamla devam eden bir vücut dismorfisi vakası var.

 

Vücut geliştirme hayranı olsa da, Tereshin eski moda bir şekilde kas yapmak yerine kollarını yağla doldurmayı seçti. Sonuç, onu vücut geliştirme endüstrisindeki en tanınmış figürlerden biri haline getirdi ve iyi bir şekilde değil. Aslında, Tereshin kendisini bir ucube olarak tanımladı. Acayip kollarıyla tanınmak istediği anlaşıldı.

Ama öyle görünüyor ki, gurur duyduğu kollar ona muazzam bir sorun çıkarıyor. Aslında bir noktada Tereshin’in kollarından üç kilo “ölü kas” çıkacakmış gibi görünüyordu.

Yakın tarihli bir Instagram gönderisi, Tereshin’i bir hastane cüppesinde, kollarına gömülü tüpleri ve bunlardan sıvı aktığını gösteriyor.

 

Vücut geliştirme ve synthol fanatiğinin hangi süreçten geçtiği belli değil, ama açıkça onun kollarıyla ilgisi var.

Bir profesyonel olmayabilir ve synthol gibi maddeleri kaşlarını çattıyor olsa da, Tereshin kim olduğu ve algılanan büyüklüğünü elde etmek için ne yapmaya istekli olduğu konusunda asla yalan söylemedi. Belli ki Bigoreksiya hastalığından muzdarip olan Tereshin, yardım çığlığının yürüyen, konuşan tanımı gibi görünüyor.

Hikayesinin onu nereye götüreceğini görmeye devam edeceğiz.

Leave a Reply