Skip to main content

Antoine Vaillant Ayak Bileği Ameliyatı oldu

Antoine Vaillant hastaneye kaldırıldı ve yakın zamanda ayak bileği ameliyatı geçirdi.
Hastaneye gitmeyi kimse sevmez. Sürekli spor salonunda olan bir sporcu için bu iki katına çıkar. Ama bu tam da Antoine Vaillant’ın son zamanlarda kendini bulduğu yer. Hastaneye kaldırıldıktan sonra Antoine Vaillant, ağrı için omurgasında epidural olmasını gerektiren ayak bileği ameliyatı geçirdi.

 

Bu iyi hissettiremezdi. Antoine Vaillant’ın iğneyi tanımlamasına bakılırsa, oldukça tatsız bir deneyim olmalı. Vaillant, Instagram hikayelerinde neden hastanede kaldığını ayrıntılarıyla anlattı.

“ANKLALARIMDA ARTRİT OLDUĞUNDAN VE KEMİK DİKİŞLERİM VE BİR ÇOK YARALANIM DOKUSU OLDUĞU İÇİN ARTROSKOPİ OLDUĞUM ŞEY,” dedi VAILLANT. “BUNU DİKKATE ALDIK.”

 

Geçtiğimiz günlerde Aralık ayında 2020 Olympia’da eylemde olan Vaillant, gösteride 14. sırada yer aldı. O zamandan beri spor salonunda kalarak fiziğini geliştirmek ve 2021 sezonu için zinde kalmak için çalışıyor.

Bu yaralanmanın onu geri getirip getirmeyeceğini kim bilebilir. Sonrasıyla uğraşırken yine de vücudunun üst kısmını eğitebilmesi muhtemeldir. Bununla birlikte, hiçbir vücut geliştirmeci uzun süre hizmet dışı kalmak istemez. Elbette aksilikler olur ve bazen kontrolümüz dışındadır. Bununla birlikte, Vaillant o kadar çok emek harcadı ki, bir gecede yok olmayacak.

Antoine Vaillant, hastanede vakit geçirmediği zamanlarda arkadaşı Jujimufu ile sık sık işbirliği yapmaktadır. İkili defalarca birlikte antrenman yaptı ve son olarak Jujimufu, Hybrid Showdown etkinliğinde oldukça etkileyici bir gösteri yaptı.

Antoine Vaillant’ın ayak bileği ameliyatı sırasında mücadele etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Leave a Reply