Skip to main content

 

Hayranların en sevdiği vücut geliştirmeci Kai Greene, geçtiğimiz günlerde Olympia Şefi Dan Solomon ile potansiyel bir geri dönüş hakkında bir tartışmanın ne olabileceği konusunda poz verdi

Hayranların Kai Greene’i sahnede yarışırken görmesinden bu yana çok uzun zaman geçti. Ancak, nihayet bir geri dönüş planlayabileceğini düşündüren yeni bir resim ortaya çıktı.

Greene’nin tüm spordaki en popüler insanlardan biri olduğunu inkar etmek imkansız olsa da, onu tekrar sahnede görmek için bir açlık vardı. Sonuçta, son yarışmasının üzerinden beş yıl geçti.

Kai, son yarışmasından bu yana bir sosyal medya etkileyicisi ve girişimcisi olarak meşguldü. Oyunculuk rolleri, podcast’leri ve diğer sporculara yardım etmek için harcadığı zaman arasında, sadece bir rakip olarak değil, halkın gözündeydi.

Şimdi, hayranların nihayet istediklerini elde edebilecekleri anlaşılıyor. Yakın tarihli bir fotoğraf, Kai Greene’in yakında bir noktada vücut geliştirme yarışmasına geri dönmeye hazırlanabileceğini gösteriyor gibi görünüyor.

Instagram’da yayınlanan söz konusu fotoğraf Kai’nin Olympia Genel Müdürü Dan Solomon ile görüştüğünü görüyor. Bu toplantının konusu açıklanmadı, ancak hayranları bunun hayranların en sevdiği vücut geliştirmeci için bir geri dönüş anlamına gelebileceği beklentisiyle vızıldıyor.

“Bugün arkadaşım Kai ile ziyaret ettim.
Ne tartıştığımızı tahmin edebilir misin? ”

 

 

 

Açık olmak gerekirse, Kai Greene’in aslında geri döneceğini öne sürecek somut hiçbir şey yok. Bununla birlikte, S olomon ile tanışması ilginç görünüyor.

Bununla birlikte, geri gelmek istediği doğruysa, soru Olympia için başka bir özel davet alıp almayacağı veya önceden yarışmaya ve kalifiye olmaya zorlanıp zorlanmayacağıdır.

Olympia Başkan Yardımcısı Tyler Manion’un, özellikle Greene ile ilgili olmak üzere, yarışma için özel davetiyeleri küçümsemesiyle ilgili söylentiler olduğunu belirtmekte fayda var. Hatta özellikle Kai geri dönmek isterse kalifiye olması gerektiğini söyledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kai Greene (@kaigreene)’in paylaştığı bir gönderi

Manion, Kai ile ilgili olarak, “İleriye doğru ilerlemiyor, bu yüzden tekrar rekabet etmek isterse geri gelmeli ve kalifiye olmalı,” dedi.

Günün sonunda, Kai Greene’in tekrar yarışmaya karar verip vermeyeceğini veya başka bir Olympia yarışına katılıp katılmayacağını zaman gösterecek. Hayranlar hiç şüphesiz onu sahnede görmek için çok sevineceklerdi, ancak yarışmaya başladığından bu yana ne kadar zaman geçtiği için geri dönerse nasıl görüneceğini bilmiyor.

Leave a Reply