Skip to main content

Big Ramy, Olympia 2020’yi kazanmadan önce Ronnie Coleman, Ramy’nin bir dönemin bir sonraki  şampiyonu olacağını öngörmüştü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Ronnie Coleman (@ronniecoleman8)’in paylaştığı bir gönderi

Big Ramy nihayet kısa Olympia şampiyonları listesindeki yerini kazandı. Bir sonraki soru – bunu yıllarca sürdürebilecek mi ? Ronnie Coleman ile arşivlenmiş eski bir röportajına göre, bu tamamen mümkün görünüyor. En son Generation Iron röportajında Ronnie Coleman, Big Ramy’nin Olympia şampiyonu olarak kendi dönemine sahip olacağını tahmin ediyor.

Ronnie Coleman: The King filminin çekimleri sırasında, adamla 2 saatten fazla bir süre oturduk. Özellikle, Ronnie Coleman’a onun gibi başka bir vücut geliştirme şampiyonu olacağını düşünüp düşünmediğini sorduk. Hayır cevabını verdi. Bunun yerine, her dönemin bir Olympia şampiyonunun kendi yeni versiyonuna sahip olduğuna inanıyordu. Her biri kendi tarzında farklı ama istisnai hiçbiri az değil.

 

Tek seferlik Olympia şampiyonları şeklinde birkaç istisna olsa da, unvan genellikle birkaç yıl üst üste tutulur. Hem Ronnie Coleman hem de Lee Haney sekiz yıl boyunca tuttu.

Dorian Yates altı, Arnold Schwarzenegger ve Phil Heath yedi yıl tuttu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Phil Heath (@philheath)’in paylaştığı bir gönderi

 

Ronnie Coleman, Olympia şampiyonlarının farklı dönemleri olduğu için buna dikkat çekiyor. Phil Heath’in (o zamanlar) yedi yıl boyunca sohbete hakim olan şu anki hüküm süren şampiyon olduğuna dikkat çekiyor. Ayrıca Big Ramy’nin bir sonraki büyük Olympia şampiyonu olacağını tahmin ediyor.

 

Ronnie, 2020 Big Ramy’nin ardındaki yutturmaca yıllarını sağlamlaştırırken haklı çıktı. Elbette önümüzdeki yıllarda Olympia şampiyonu olarak ilerlemeye devam edip etmeyeceği belli değil. Ronnie Coleman, Ramy’nin bir sonraki Olympia şampiyonu olacağına inanıyor.

 

Ronnie Coleman röportajımızda, “Sanırım o sırada kim kazanacaksa o olacak” dedi. Diye devam ediyor:

 

 

Ronnie Coleman’ın vücut geliştirmenin geleceği hakkındaki sözleri ve düşünceleri oldukça tutarlıydı. Phil Heath’in Olympia 2020’ye girerken kariyerinin solmakta olduğunu tahmin etti. Heath, üçüncü oldu. Belki de Big Ramy hakkındaki tahminleri de inişe geçecek.

 

Big Ramy’nin döneminin ne kadar süreceği görülecek. Ancak Ramy’nin her zaman bir sürü potansiyele sahip güçlü bir vücut geliştiricisi olduğunu inkar etmek mümkün değil. Önümüzdeki yıllarda en iyi durumda kalabilirse, pekala yenilmez olabilir.

Leave a Reply