Skip to main content

 

2021 Arnold Spor Festivali, kesin tarihler yakında gelecek şekilde Eylül ayına erteleniyor.

Geçen yıl, 2020 Arnold Spor Festivali, küresel koronavirüs salgını nedeniyle yeniden planlanan ilk ciddi yarışmalardan biriydi. Arnold, vücut geliştirmede en çok katılmış konvansiyonlardan biri olduğu için, neredeyse 20.000 sporcu ve izleyicinin güç sporlarını kutlamak için bir araya gelmesiyle, sporun her yerindeki hayranları mahvoldu.

 

Geçtiğimiz günlerde, 2021 Arnold Spor Festivali’nin, COVID-19 aşısının uygulanmasının seyircilerin katılmasına izin vereceği umuduyla, Mart ayı başındaki tipik tarihinden bu yılın Eylül ayına erteleneceği açıklandı.

Etkinliği düzenleyen yetkililer, Eylül yaklaştığında, etkinliği geleneksel, sosyal olmayan mesafeli biçiminde düzenlemenin güvenli olacağı konusunda yeterli sayıda insanın aşılanacağını ileri sürdüler. Bu, üzücü olsa bile, artık kongre için daha uzun süre beklememiz gerektiği anlamına geliyor.

 

“32 yıldır Columbus, Ohio’da Mart ayının ilk hafta sonuyuz. Arnold Spor Festivali Başkanı Robert Larimer, kongre merkezinde tam bir toplantıya ihtiyacımız olduğu için, bu yılın ilk veya ikinci çeyreğinde bunu yapabileceğimize inanmadık “dedi. , ABC 6 ile özel bir röportajda.

Röportajda ayrıca tipik olarak Arnold’a ev sahipliği yapan kongre salonunun şu anda Columbus şehri tarafından bir koronavirüs sahra hastanesi olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

 

“GERÇEKTEN BÜYÜK BİR ZEMİN VE SAHNE, TÜM TESİSLER İNŞA EDİYORUZ VE GERÇEKTEN GERÇEKTEN SON YIL YAPTIĞIMIZI GÖRME FIRSATI BULUNAMADI, ÖYLESİNE AYNI ŞEYİ İLERİYE GETİRECEK VE HERKESİN GELMESİNİ UMUTLA ZORLAYACAĞIZ. ”

Bu, geçen yılki festivalin seyircilerin katılamaması nedeniyle hayal kırıklığına uğramış hayranlar için harika bir haber. İşte 2021 Arnold’un olağanüstü bir başarı olmasını ve hepimizin sevdiğimiz sporun keyfini çıkarmaya geri dönebileceğini umuyoruz!

Leave a Reply