Skip to main content

Powerlifter ve IPF Hakemi Robb Grisham , 81 yaşında vefat etti.
Powerlifting camiası, Saygın Hakem ve Eski Rakip Robb Grisham’ın Yasını Tutuyor

Powerlifting dünyası son zamanlarda kayıpla sarsıldı. Hakem ve eski sporcu Robb Grisham maalesef 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Uluslararası Powerlifting Federasyonunun (IPF) görevli kadrosunun saygın bir üyesi olmadan önce, Grisham da güçlü bir powerlifter’di. Birkaç yıl koçluk yaptı ve yarıştı, hatta 75 yaşında platforma çıkacak kadar ileri gitti. Çoğunlukla Amerika Birleşik Devletleri Powerlifting (USAPL) bayrağı altında rekabet ederek, en son 2015’teki bir toplantıya katıldı ve Master’s Division’daki yarışmayı kazandı.

Son zamanlarda IPF Instagram sayfasında yapılan bir gönderi, bu saygın figürün kaybının yasını tutan habere tepki gösterdi. Ayrıca, USAPL Başkanı Dr. Larry Maile’nin sporda geçirdiği süre boyunca ne kadar sevgilen bir adam olduğu yazıyordu.

https://www.instagram.com/p/CGDOP-6FXqj/

“Dün, Robb Grisham’ın vefatını öğrendiğimizde, powerlifter camiasında çok üzücü gündü. Robb, bir IPF Cat 2 hakemi ve ABD Powerlifting’de uzun süredir ulusal ve uluslararası yarışan bir üyesiydi.

ABD Powerlifting Başkanı Dr. Larry Maile, Robb hakkında şu yorumlarda bulundu: Dün Robb Grisham’a veda ettik. Robb uzun süredir ulusal ve uluslararası bir yarışmacı, hakem ve antrenördü. Burada evde ve aynı zamanda dünyanın her yerindeki birçok arkadaşı tarafından özlenecek. USA Powerlifting, karısı Linda ve Colorado’nun güçlendirici ailesine en derin sempatimizi sunmak için Robb’un birçok arkadaşına katıldı. RIP Robb. Güzel rüzgarlar ve takip eden denizler. 1939-2020.

Etrafındaki sevgiyi göstermek için ABD Powerlifting’den Zac Cooper bunu çok iyi özetledi: Powerlifting sporunun bir parçası olmanın bir parçası da geçmişinizi bilmektir. Nerede olduğumuzu, neyi başardığımızı bilmenize yardımcı olur ve bize gelecek için vektörü daha iyi anlamamızı sağlar. Rob, ABD Powerlifting’in kalbinin bir parçasıydı. Onunla paylaşmaktan zevk aldığım her yarışmada gerçekleşen “iyi şeyler” arasında yer alıyordu. O gülümsedi; yardımsever, arkadaş canlısı, cana yakın, sabırlı, yüreklendirici, olumlu ve belki de O’nun hakkında söyleyebileceğim en görünür nitelik – hizmet etti. Tanrı onu ve ailesini korusun.

İPF Yürütme Komitesi adına ailesine ve dünyadaki tüm dostlarına en derin taziyelerimizi gönderiyoruz.

Gaston Parage ”

Leave a Reply