Skip to main content

Dwayne Johnson ve Dany Garcia, Phil Heath’in sekizinci Olympia’yı kazanma yolculuğu üzerine belgesel yapacağını duyurdu.

Phil Heath’in Olympia 2020’yi kazanma girişimi, Dwayne Johnson ve Dany Garcia’nın yapımcılığını üstlendiği bir belgesele dönüşecek.

Vücut geliştirme efsanesi Phil Heath, 2020 Mr Olympia’da yarışırken şaşırtıcı bir şeyler yapmaya çalışacak gibi görünüyor. Görünüşe göre Olympia yolculuğu, Dwayne Johnson ve Dany Garcia tarafından yapılan uzun metrajlı bir belgesele dönüşecek.

Heath’in, şimdiden tüm zamanların en büyük vücut geliştirmecisi olduğunu söyleyen meşru bir argüman var. Ancak bu yıl Olympia’da sekizinci şampiyonluğu alırsa, bu iddiaya şüpheli yaklaşanları susturmuş olacak. Bu durum, bu yılki etkinliğin en büyük satış noktalarından birisi ve büyük şova doğru fazlasıyla heyecan yaratıyor.

https://www.instagram.com/p/CGAf9WBMcnh/?utm_source=ig_embed

Phil Heath’in yolculuğunu takip etmek için bir belgesel yapılması, ilgi çekici bir hikaye olması sebebiyle mantıklı. Ancak kısa süre önce Dwayne Johnson ve Dany Garcia’nın yapım şirketleri Seven Bucks Productions aracılığıyla, yazar ve yönetmen Brett Harvey’in yönetmenliğinde bu belgeseli yapacakları söylendiğinde büyük bir sürpriz oldu. Garcia ve Johnson’ın her biri neden bu belgeseli yapmayı seçtiklerine ve Phil Heath’i bu kadar özel yapan şeylere dair açıklamalar yaptılar.

Garcia: “Bir vücut geliştirmeci olarak, Phil’in yeteneklerine ve eşsiz kariyerine sonsuz bir şekilde hayranlık duyuyorum. Sadece ikonik fiziği değil, aynı zamanda iş ahlakı, zihinsel istikrarı ve sonsuz bağlılığı bu sporda tek kelimeyle eşsiz. İş ortaklarımızla birlikte, hikayesini inançla anlatmak ve mirasını somutlaştırırken dünyasına özgün bir bakış açısı kazandırmak için, Phil ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

Johnson ise: “Phil tüm zamanların en büyük vücut geliştirmecilerinden birisi ve aslında düşünüldüğünde sahneye adımını atmış en büyük isim olabilir. Haklı olarak da, lakabı ‘The Gifted’ , vücut geliştirmedeki soyismi ise ‘The Dream Killer’dır. Bu yapım eğlenceli olacak, bekleyemiyorum” dedi.

https://www.instagram.com/p/CGAhXgJnrPT/?utm_source=ig_embed

Vücut geliştirmeciler ve hatta Phil Heath hakkındaki belgeseller alışılmadık bir durum olmasa da, bu yine de büyük bir anlaşma. Phil Heath’de konuyla alakalı, Olympia 2020’ye giden yolculuğunda hayranlarına kişisel bakış açısını sunabilecek olmanın heyecanını yaşadığını açıkladı.

Heath, “Nihayet hikayemi dünyayla paylaşmak için, yaratıcı ve güvenilir Brett Harvey ve Seven Bucks Productions ekibiyle ortak olmaktan heyecan duyuyorum. Olympia’da yarışırken hayranlarıma eşi benzeri görülmemiş bir erişim sunmak ve dünyanın her yerindeki hayranlarımın nihayet gerçekte kim olduğumu anlamalarına izin vermek, dürüstçe kendimi ifade etmek için bu fırsatı kullanmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

Dwayne Johnson ve Dany Garcia’nın şov dünyasında sahip olduğu erişim göz önüne alındığında bu oldukça büyük bir anlaşma. Bu belgesel, Phil Heath’in küresel salgın döneminde sahneye çıkabilmek için, üstesinden gelmesi gereken şeylere ne kadar çalıştığını paylaşmakla kalmayacak, aynı zamanda bu spora, birçok yeni gözün çevrilmesine de imkan tanıyacak. Heath, bu yılki Olympia unvanını kazanmayı başarırsa ve tüm bu süreç belgelenirse, sonsuza dek tarihe geçecek bir yapım olacaktır.

Yazan: Rukiye Solak