Skip to main content

 

Phil Heath, karısının yardımı sayesinde çok daha gelişmiş bir orta bölüme sahip.
Son yıllarda Phil Heath eleştirilere maruz kaldı. Açıkça söylediği veya kimseye yaptığı hiçbir şey için değil. Bunun yerine karşı karşıya olduğu eleştiriler fiziğinden kaynaklanıyor. Yani, Phil Heath orta yaşından dolayı ateş altına girdi. Büyük bir tartışma konusu oldu. Ama şimdi Phil Heath, karısı Shurie’nin yardımıyla orta bölümünü düzelttiği anlaşılıyor.

Ona 2018 Olympia’ya mal olmuş olsa da Phil Heath, 2020 Olympia’da çok daha gelişmiş bir orta bölüme sahipti. Bunun büyük bir kısmı bir ton yaşam tarzı değişikliği, ameliyat ve Heath’in karısının yardımı gibi görünüyor. Yakın tarihli bir Instagram gönderisinde, Shurie Cremona Heath, kocasının bir boşluk gibi görünen şeyi yaptığı bir gönderiyi paylaştı.

 

 

SEVMEDİĞİNİZ BİR BEDENİ İYİLEŞTİREMEZSİNİZ VE KORKU VE STRES İÇİNDE YAŞIRKEN Şükran ve Bolluk İçinde Yaşayamazsınız🙏🏼

@ PHILHEATH, SAĞLIĞINA GÜVENMİŞ OLDUĞU İÇİN O kadar mutluyum ki BİRÇOK YILDIR ŞİFA YOLCULUĞUNDA YAŞADIM. DOKTORLARI CEVAP BULMA UMUTLARI İÇİNDE GÖRMEK İÇİN DÜNYANIN ÇEVRESİNİ GEZDİM. KENDİ EN İYİ DOKTORUM OLMAM GEREKTİ VE BUNUNLA UZUN ZAMANDA “BİRKAÇ” ŞEY ÖĞRENDİM.

GUT MİKROBİYOM SORUNLARI, İYİLEŞTİRİLECEK BİR CANAVAR GİBİDİR. SABIR VE SABIR GEREKTİRİR. EN BÜYÜK İNSAN GDO, İLAÇ, SU (DUŞLAR VE İÇECEKLERLE) NEDENİYLE GUT MİKROBİYOM SORUNLARINA KARŞI KÖTÜ KALİTELİ GIDA VE ONLARIN EN BÜYÜK HAYVANI – STRES !!!!

İYİLEŞTİRECEK BİRÇOK KATMAN VAR !! ÇOĞU @ PHILHEATH’IN INSANE MİKTARDA STRES VE ZORLUK OLDUĞUNU BİLMİYOR. MİSAFİR POZİSYONUNDAYKEN BABASININ KAYBI, SON DERECE PAHALI, ÇOK HOSTİL, DUYGUSAL OLARAK BOŞALMA SAVAŞI, DEVAM EDEN BOŞANMA SAVAŞI, ADIM ANNESİNİN KAYBI, ÇOK İŞLEVLİ OLAN KARDEŞİNE VE EBEVEYN OLMAYAN OTİSTİK ŞİRKETİNE YARDIMCI OLMAK KÖTÜ ORTAKLIKLAR NEDENİYLE İNŞA ETTİ.

6 YILDIR PHIL İLE BİRLİKTEYİM VE PHIL’in midesi İLE Jüriler, FANLAR VE IFBB PRO’DAN NASIL “HAMİLE” OLDUĞU HAKKINDA ÜLKESİZ aptal şakalar gördüm. NEFRET EN İYİ OLMAKLA, ÖZELLİKLE SOSYAL MEDYAYA DAYANIKLAYAN İLK MR.O OLURKEN GELİR. GERÇEKTİR, FİL LİSEDE VE KOLEJİNDE TECRÜBELİ NEFRET, TOP LOL OYNANIRKEN YENİ BİR ŞEY OLMADIĞINI VE BÖLGEDE GELDİĞİNİ BİLİYOR.

KAPALI KAPILARIN ARKASINDA NE OLDUĞUNU KİMSE BİLMEZ VE SİZİN AĞRINIZDA KİMSE YAŞAMAYACAK. BÜTÜN KASLARIN ALTINDA PHIL’in SİZİN GİBİ BİR İNSAN OLDUĞUNA İNANMAMIN ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM! BEDENİNDE TAŞIDIĞI STRES, HERKESİN HAYAL EDEBİLDİĞİ VE BU GERİLİM VE AĞRIYLA 7 KAT KAZANDIĞININ ÖTESİNDEDİR VE ASLA ŞİKAYETTE BULUNMADIĞINI VEYA MUAFİYET YAPMADI.

BU BÖLÜMDE ONA YARDIM ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM. TRAVMATİK GEÇMİŞ BULUŞLARIN, KOŞULSUZ AŞKIN VE KENDİNE OLMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN GİTMESİNİ İÇEREN, SÜREKLİ İYİLEŞMEYİ İÇEREN EN İYİ BÖLÜM! @ PHILHEATH YAPTIĞINIZ HER ŞEYDE BÜYÜKLÜK İÇİN DAYANIKLILIĞINIZ, GÜCÜNÜZ VE ACİL MÜCADELENİZLE GURUR DUYUYORUM. SENİ SEVİYORUM!

 

 

Orta bölümü çok geliştiğinde, Phil Heath’in rekabetçi aşamaya geçtiğini bir kez daha görebilir miyiz? Bazıları emekli olabileceğini tahmin etse de, bu gelişme yedi kez Olympia şampiyonu için sadece bir başlangıç ​​olabilir.

Phil Heath’in gelişmiş orta bölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Leave a Reply