Skip to main content

Blessing Awodibu, California Pro’da yarışmayacak. Gösteride sahneye çıkmaya hazırlanırken, Blessing gösteriden çekilmeye karar verdi.

Blessing Awodibu, NY Pro’da oldukça büyük bir canlanma çağrısı aldı. Popüler vücut geliştirmeci, ilk iki IFBB Pro League maçında izlenecek bir sporcu olarak kendini geliştirmeye çalıştı. Bunun yerine, Blessing’in en iyinin en iyisine meydan okumadan önce yapması gereken bazı işleri olduğu ortaya çıktı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

B&T, Est. 2014 (@bisandtris)’in paylaştığı bir gönderi


Sosyal medyadaki bir gönderiye verilen yanıt, Blessing’in geri dönüp fiziği üzerinde çalışmaya karar verdiğini doğruladı.

Blessing Awodibu, yaklaşan California Pro’da yarışıp yarışmayacağı sorusuna ” Biraz ara verip geri döneceğim, yapmam gereken işler var.” yanıtını verdi.

 

Blessing Awodibu, hedefleri yüksek bir yarışmacıydı. NY Pro’da altıncı sıra da yer almak onun için oldukça üzücü olmuştu ve şüphesiz popüler vücut geliştirmeci için bir deneyim olmuştu.

Sızlanma Bitti.

Alçakgönüllülükten bahsetmişken, Blessing Awodibu’nun Nick Walker’la birlikte sızlanmayı ortadan kaldırdığı görülüyor. İkili NY Pro öncesinde oldukça hararetli atışmalar da bulundular. Nick Walker’ın yarışmadaki üstünlüğünden sonra, Blessing rakibini övmek zorunda kaldı.

“Nick Walker NY Pro’da lakabına sadık kaldı. Onunla aynı sahneyi paylaşmış olmaktan onur duydum. İlgiyi arttırmak için, heyecan için NY Pro’ya hazırlık süresince birbirimizle atışmalar yaptık. Herkesin 10 hafta boyunca vücut geliştirme konuşmasını sağladık, bu da benim ve Nick’in spor salonunda daha fazla çalışmasını sağladı. İndy Pro’dan bir kaç saat önce Nick şık bir şekilde bitiş çizgisine giderken, bende şimdiye kadar ki en iyi formuma ulaşmıştım. Bu son değildi! Bazen bir savaşı kaybederken savaş kazanmanın yolunu bulursunuz ve tekrar savaşacağız! 2. tur olacak. Bodybuilding emin ellerde. Bu yeni bir çağ.”

Onunla aynı sahneyi paylaşmaktan onur duydum. Bu, Blessing için sızlanmayı Nick Walker ile geride bırakmak anlamına geliyordu. Sadece yenildiğini değil yapacak işleri olduğunun farkına varması için alçakgönüllülük ve farkındalık yarattı.

NY Pro’yu kazanmamış olsa da, Blessing için gelecek hala parlak. Gelecekte neler olacak hep birlikte göreceğiz.