Skip to main content

 

Brad Hollibaugh 54 yaşında aniden vefat etti.
Görünüşe göre vücut geliştirme dünyasında başka bir figür geçti. Vücut geliştirmeci, aktör ve antrenör Brad Hollibaugh, 54 yaşında aniden vefat etti. Ölümüyle ilgili ayrıntılar şu anda sınırlı, ancak ölümü eski ortağı Karrie Lynn tarafından Facebook sayfasındaki bir gönderide doğrulandı.

“KALBİM BÖYLE SORUNLARLA DOLUYOR. EN İYİ ARKADAŞIM DÜN “EVE” GİTTİ. BRAD HOLLIBAUGH, DÜNYA OKULUNDA ARTIK BİZİMLE OLMADIĞINIZA İNANAMIYORUM. AĞUSTOS 2018’E BAŞLADIK VE 2 1/2 YIL DOLU BİR LÜTFEN DOLU OLDU. O KADAR SEVGİ, GÜLME VE MUHTEŞEM DENEYİMLER SONSUZA KADAR Şükran duyacağım.

“OCAK AYINDA UZUN MESAFE DURUMU NEDENİYLE İLİŞKİLERİMİZİ YENİDEN TANIMLAMAYA KARAR VERDİK. EN İYİ ARKADAŞLARDIK. EN İYİ ARKADAŞLARIN HER SÖZLEŞMEYİ “SENİ SEVİYORUM” İLE SONLANDIRIRKEN NEREDEYSE HER GÜN KONUŞMAYA VEYA METİN YAPMAYA DEVAM ETTİK. O BENİM HAYATIMDA BİR LÜTFEN OLMAYA DEVAM ETMEKTEDİR. SÖYLENECEK FAVORİ KELİMELERİ; “POZİTİF ETKİLER YARATIN, BAŞLAYIN ANCAK GİTİN VE ŞEYLER OLUŞTURUN.” Onu cennetteki yeryüzünde çatlama şakalarından, esnetme, oyun havuzundan, anne babasını ve kardeşini kucaklayan SCOTT’tan özgürce görebilirim. TEŞEKKÜRLER AŞKIM, SİZİ DİĞER YANDA GÖRECEĞİM. ”

My heart is filled with such sorrow. My best friend went “Home” yesterday. Brad Hollibaugh, I can’t believe you’re no…

Karrie Lynn paylaştı: 12 Nisan 2021 Pazartesi

 

 

Görünüşe göre Brad Hollibaugh’un ölümü ani oldu ve onu tanıyan herkesi şaşırttı. Bu, 90’ların sonlarında, 2000’lerin başlarında vücut geliştirmenin birçok hayranı için kesinlikle eve vuruyor.

Hollibaugh muazzam fiziği ile tanınıyordu, o kadar büyüktü ki, misafirleri birlikte poz verirken Jay Cutler’a rakip oldu.

 

 

Hollibaugh’un rekabet geçmişi aşağıdadır.

Brad Hollibaugh Yarışma Tarihi
1995
Ulusal – NPC, HeavyWeight, 12.

1998
ABD Şampiyonası – NPC, Super-HeavyWeight, 14.

1999
ABD Şampiyonası – NPC, Süper Ağır Ağırlık, 11.

2000
Ulusal – NPC, Süper Ağır Ağırlık, 12.

2003
ABD Vatandaşları – NABBA, Orta Boy, 2.

Nesil Demir ekibi, Brad Hollibaugh’un ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyor.

Leave a Reply