Skip to main content

Michelle lewin, kocasının sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaparak; kocasının kardiyotorasik cerrahiye ihtiyacı olduğunu söyledi.

 

Michelle Lewin ve kocası Jimmy için geçtiğimiz hafta  çok kötüydü. Michelle tüm bu olanlara rağmen, eşi Jimmy’nin durumunun düzelmeye başladığını ifade etti.

Michelle, Jimmy’nin durumunun kritik olduğunu açıkladığı vakitlerde fitness topluluğu çok fazla endişeye kapıldı. İlerleyen süreçte michelle’ın açıklamalarıyla beraber hayranlarının duyduğu endişe de azaldı. Jimmy, bazı ciddi iyileşme belirtileri gösteriyordu, ancak halen durumu hakkında pek çok bilinmeyen vardı. Özellikle, kalbindeki hasarı onarmak için kardiyotorasik cerrahiye ihtiyaç duyabileceğine dair endişe yerini korumaya devam ediyordu.

https://www.instagram.com/p/B_DhlaUDzG6/?utm_source=ig_embed

Michelle Lewin’in Instagram hesabından açıkladığı üzere, Jimmy için işler yoluna girmeye başlamış görünüyor. İyimser olmak konusunda ise halen temkinli davrananan Michelle, eşi Jimmy’nin hayati değerlerinin giderek iyileştiğini ve üç gündür diyalize girmediğini açıkladı. Her ne kadar bu açıklamalar Jimmy’nin durumunun iyiye gittiğini gösterse de Jimmy’nin trombosit sayısı normale döner dönmez ameliyata gerçekten ihtiyacı olduğu da Michelle’ın verdiği bilgiler arasında yerini aldı.

“Jimmy için ilk tanılar şunlardı: akut karaciğer yetmezliği, akut böbrek yetmezliği, yükselen aort anevrizması ile kalp yetmezliği ve arteriyel diseksiyon.

Bu korkunç halde geçirdiğimiz 14. Günü tamamladık.  Özellikle belirtmek isterim ki umut ve inançlarımın bedenimden ayrıldığı ilk üç gün hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum. Hatta o süreç içerisinde doktorlar bana yapacak bir şey olmadığını ve Jimmy’nin bu durumdan kurtulmasına sadece bir mucizenin yardım edebileceğini söylediler.

…Ama Jimmy’nin gücü herkesi şaşırttı. Bahsetmeden geçemeyeceğim diğer çok önemli bir şey de her birinizin dualarıydı. Tanrı bizleri dinliyor,  buna hiç şüphem yok.”

“4 gün önce Jimmy’nin karaciğeri reaksiyona girmeye başladı. Ve üç gün boyunca böbrekleri de diyaliz yardımı ile yaşamsal faaliyetlerine devam ettiler. Tüm bunlara rağmen iki gündür Jimmy’e diyaliz tedavisi yapılmadı. Sizlere bugün karanlıkta ki, tünelin sonunda ki o ışık huzmesini gördüğümü söylemeden geçemeyeceğim. Çünkü Jimmy’nin kan ve trombosit değerlerini normale dönüyor ve normal duruma gelir gelmez kardiyotorasik cerrahiye gidebileceğiz.

https://www.instagram.com/p/CFfbbXejiJG/?utm_source=ig_embed

 

  • Sodyum: 133’ten 135’e yükseldi (VN 135’ten 145 mEq / L’ye). Sodyum değerleri referans değerleri aralığında.
  • Bilirubin: 6,8’den 5,4’e (VN 0,1’den 1,2’ye) liver enzimleri düşmeye devam ediyor.
  • AST 90’dan 71’e düştü. (VN 10’dan 34’e)
  • ALT 374’ten 303’e (VN 5’ten 60’a)
  • Kreatinin: 2.6 (VN 0.7 – 1.3) Jimmy 3 gündür diyalize girmediği için doktorlar Jimmy’nin böbreklerine işlerine yapmaları için şans veriyorlar.
  • Glikoz: 118’den 115’e düştü. (BV 100’ün altında)

 

KOAGÜLASYON SÜRELERİ:

  • TPT ölçülmedi (VN 25 ila 35 saniye). Geçtiğimiz sefer 29’du.
  • NR (TP) 1.7’den 1.54’e (VN 0.9’dan 1.3’e)
  • Tabletler: 143.000’den 169.000’e (150-300 bin VN) yükseldi.
  • Kalp enjeksiyon oranı: %25 (normal değer: %60)
  • https://www.instagram.com/p/CFPyWm2BW_2/

 

Jimmy için dua etmeye devam edelim. Her birinize, aileme, arkadaşlarıma, doktorlara ve hemşirelere; kalbimin derinliklerinden hepinize teşekkür ediyorum.”

 

 

 

Leave a Reply