Skip to main content

Lee Priest 212 lbs strict curl yaptığı videosunda sahte ağırlıklar kullandığını kabul etti.

Vücut geliştirme efsanesi Lee Priest’in 212 lbs’lik strict curl video’su bir çok insanın dikkatini çekmişti. Şimdi Priest bu video’nun sahte ağırlıklar kullanılarak çekildiğini kabul ediyor.

Priest yıllardır, bir araba kazasından kaynaklanan bazı ciddi sakatlıklarla uğraşıyor. Bu yüzden, 212 lbs’lik strict curl görüntülerini yayınlandığında, büyük bir sürpriz olmuştu. Yaşı ve sakatlıkları göz önüne alındığında ve bunun dünya rekoruna ne kadar yakın olduğu düşünüldüğünde, bu gerçek olamayacak kadar iyi görünüyordu ve bu olay internette heyecan yaratan bir şey olmuştu.

https://www.instagram.com/p/CFdYzFPgMrG/?utm_source=ig_embed

 

Bununla birlikte, Lee Priest’in bu curl’ü gerçekten yapıp yapmadığı ile ilgili şüpheli olanların şüpheleri doğru gibi görünüyor. 48 yaşındaki Priest YouTube’a, şüphecilerin yorumlarını doğrulayan, gerçekten sahte ağırlıklar kullandığını itiraf ettiği bir video yayınladı. Sigorta şirketinin, bu videoları geri dönüşünün nedeni olarak gösterdiğini, bu konuya üzüldüğünü ve itiraf etmesi gerektiğini açıkladı.

Lee Priest konuyla alakalı;
“Beş buçuk yıl sonra boynum hala kötü durumda. Bildiğiniz gibi, 2015’te bir araba kazası yaşadım. O zamandan beri (sağ tarafım) güç kaybına uğradı. Vücudum simetrik olmadığı için artık yarışamıyorum. Evet, hala ağırlık kaldırabilirim, ama eskiden antrenman yaptığım gibi antrenman yapabilir miyim? Eskiden olduğu gibi rekabet edebilir miyim? Eskiden olduğu gibi para kazanabilir miyim? Pek de öyle değil.” ifadelerini kullandı.

Ama sigorta şirketi yapabileceğimi düşündü” diye devam etti Priest. “Videoları yaparken beni gördüler ve ‘Lee geri dönüş yapıyor’ dediler. Size söylemeliyim ki, geri dönüş yaptığımı söyledikleri videolarda sahte ağırlık kaldırmak geri dönüş olmuyor.”

 

Bundan sonra Priest, sakatlığıyla ilgili neler olup bittiğini ve sigorta şirketiyle yaşadığı mücadeleleri oldukça ayrıntılı bir şekilde açıklamaya devam etti. Sıkışan bir siniri tedavi ettirmek ve mobilitesini arttırmak için başka bir boyun ameliyatına ihtiyacı olduğunu söyledi. Ancak sigorta şirketleri görünüşe göre Lee’nin, sadece sosyal medya güncellemeleri nedeniyle mücadelesini uydurduğunu düşünüyor.