Skip to main content

 

Leonidas Arkona strict curl’de 105kg / 231lbs!
strict curl bugünlerde delice popüler hale geldi. Larry Wheels gibi güçlü sporcular, dünya rekorunu fethetmek için asansörde güçlerini oluşturmak için sıkı çalışıyorlar. Strength Wars eş yıldızı Leonidas Arkona da aynısını yapmak istiyor ve rekora yaklaşıyor. Son zamanlarda Leonidas, 105kg / 231lbs gibi devasa strict curl ve nispeten kolay görünmesini sağladı.

Kalite gücü oluşturmak, her çalışan için bir görevdir. Vücut geliştiriciler bile fiziklerini dönüştürmek istiyorlarsa daha fazla güç oluşturmaya çalışmalıdır. Ancak kendini daha yüksek sayıları kaldırmaya adamış olanlar için, güçte sürekli iyileştirme bir zorunluluktur.

22 yaşındaki Leonidas Arkona için insanüstü güç inşa etmek kesinlikle onun hedefi. O kadar genç olmak, potansiyelinin sınırı gökyüzü. Sadece 22 yaşında olabilir, ancak Leonidas kendini bugün oyunun en güçlü kaldırıcılarından biri olarak kanıtladı.

Bunu son zamanlarda strict curl yapmasıyla kanıtladı. Leonidas Arkona, 113kg / 249lbs dünya rekoruna yaklaşırken inanılmaz bir 105kg / 231lbs strict curl yaptı.

Bu güç gösterisi gerçekten görülmesi gereken bir şey. Pek çok kaldırıcı, büyük sayıları kovalarken kendilerini yaraladı. Başlatılmamış 105kg / 231lbs kaldırma için bir seçenek olmazdı. Ancak Leonidas Arkona kendini o kadar iyi eğitti ki bu görev için güçlendirilmiş silahlar yaptı.

Artık 105kg / 231lbs strict curl yaptığı  için Leonidas’ın dünya rekorunu geçmesi mümkün mü? Başarıya ulaşmadan önce hala gidecek bir yolu var, ancak bu son kişisel en iyisi, rekora meydan okuma potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

Leonidas Arkona ve strict curl yolculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Leave a Reply