Skip to main content

 

İranlı vücut geliştiricinin sosyal paylaşımında birçok kişi onun sporu bıraktığına inanıyordu, ancak bunun yanlış yorumlandığı ortaya çıktı.

İranlı profesyonel vücut geliştirmeci Hadi Choopan’ın Instagram’da spordan emekli olup olmadığını merak eden bir mesaj yayınlaması birkaç gün önce oldukça korkutucuydu. Choopan, 212 bölümlü bir yarışmacıydı ve ardından üçüncü olduğu 2019 Olympia’da Open ilk kez sahneye çıktı. O zamandan beri inanılmaz derecede popüler oldu. Yani emekli olmak pek mantıklı gelmedi ve koçu Hany Rambod geçenlerde bu söylentileri bastırmak için öne çıktı.

Şimdi, Choopan’ın gönderdiği mesaj Farsçaydı, bu yüzden tercüme edilmesi gerekiyordu ve nasıl yanlış yorumlanabileceğini görmek kolay. Yine de, çeviriye bakıldığında, neden bazılarının en kötüsünü düşündüğünü anlamak zor değil. Ancak her iki durumda da, destek ve saygısızlık olduğunu söylediği için İran ülkesi ile ilgili hayal kırıklığını ifade ettiği açıktı.

Ancak kısa bir süre sonra YouTube kanalına “Hadi Choopan Antrenman videosu. Mr Olympia 2021 için Hazırlık. ”

Ve şimdi koç Hany Rambod, Hadi’nin 2021 Olympia’da yarışacağını söylüyor ki bu iyi bir haber çünkü sporda çok başarılı.

İlgili: Hadi Choopan Profesyonel Vücut Geliştirmeden Emekli mi?

Evogen Nutrition’ın CEO’su olarak Rambod, durum hakkında biraz açıklama yaptığı YouTube kanalına gitti.

Hadi Choopan emekli değil, bu sabah bana check-in resimlerini gönderdi.

Daha sonra çeviri nedeniyle ne anlama geldiğiyle ilgili birçok retoriğin olduğunu söyledi.

Rambod, “Harika görünüyor. 2021 Olympia’yı yapma yolunda ilerliyor. ”

Ama iyi haber burada bitmiyor. Görünüşe göre, Başkan Joe Biden müslümanların seyahat yasağını kaldırdı ve bu Choopan ve sporcuların Amerika Birleşik Devletleri’ne gelmesini kolaylaştırabilir.

Geçtiğimiz iki Olympia, seyahat yasağı Amerika Birleşik Devletleri’nde rekabet etmek için vize almasını zorlaştırdığı için Hadi Choopan için sinir bozucuydu.

Olympia ekibi onu onaylatmak için gayretle çalıştı ve kolay olmasa da Olympia sahnesinde yarıştığını gördük ve kolayca kalabalığın favorisi haline geldi.

 

Leave a Reply