Skip to main content

Jeremy Buendia ve Andre Ferguson arasındaki çekişme hızla artıyor.

Sporda çekişme ve rekabet, rakipler birbirlerine saygı duyduklarında harika bir şeydir ve kimin daha üstün olduğunu görmek ve işlerin nasıl yürüdüğünü izlemek gerçekten keyifli olabilir. Dostça rekabetler, rakiplerin zafere giden yolda kendilerini daha fazla zorlamaları için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Ama şapkanın düşmesiyle işler çirkinleşebilir.

Bütün rekabetler dostça değildir. Bazılarında her iki taraf da el sıkışmaz ve kendi yollarına gitmez. Jeremy Buendia ve Andre Ferguson örneğinde, işler giderek kızışıyor gibi görünüyor.

İki Men’s Physique yarışmacısı epey bir süredir rakipler. Birbirlerine karşı yarıştılar ve sosyal medya üzerinden sayısız hakaret içeren işler yaptılar. Jeremy Buendia ve Andre Ferguson arasındaki gerilimin yakın zamanda bitmeyeceği oldukça açık.

Jeremy Buendia’nın Andre Ferguson’a seslendiği yeni bir video gün yüzüne çıktı. Video’da Buendia bir vücut geliştirme etkinliğinde rekabet etmekten bahsetmiyor. Buendia, Andre Ferguson’u bir kavgaya davet ediyor.

Sosyal medyadaki sözlü tartışma sürerken, eski Men’s Physique şampiyonunun ciddi olduğu görülüyor. Buendia, Ferguson’un Instagram hikayesini hedefleyen kısa mesajlar bile yayınladı. Metinde rakibine küfrederken renkli bir dil kullanıyor ve iki sporcu arasında, işler oldukça ciddileşiyor gibi görünüyor.