Skip to main content

Jay Cutler: 2020 Mr. Olympia’da “Phil Heath’i Yenecek Kimseyi Görmüyorum”

Jay Cutler, Phil Heath’in vücut geliştirme dönüşünde karşılaşacağı bazı zorlukları açıklıyor, ancak 8. unvanını alabilmesi gerektiğini söylüyor.

Phil Heath, rekabete geri döndüğünde bu yılki Mr. Olympia’da tarih yazma fırsatına sahip. Ancak eski Olympia şampiyonu Jay Cutler daha önce benzer bir pozisyondaydı ve geri dönen şampiyon için bazı tavsiyeleri var.

Cutler’ın Olympia’da sonsuza dek süren ikinci olmaktan, çıkması epey zaman aldı ama 2006’da kazandığında her şey daha da tatmin ediciydi. 2008’de kaybetmeden önce ünvanını bir kez savunacaktı. Ancak, ertesi yıl tahtını geri almak için geri döndüğü ve 2010’da yeniden savunduğu için uzun süre tutunamadı.

Bu tür bir deneyimle Jay Cutler, benzer şartlardan geçerken Phil Heath’i yakından takip ediyor. Heath, bu ay sahneye çıktığı Olympia unvanını kaybetmesinin üzerinden bir yıldan fazla bir süre sonra rekabete geri dönüyor. Yakın tarihli bir röportajda konuşan Jay, Phil’e bu geri dönüşe nasıl yaklaşılacağı ve kaçınılması gereken bazı şeyler konusunda bazı tavsiyelerde bulundu.

Cutler, “Adam çok sayıda Olympia kazandı” dedi. Benden daha çok kazandı, benim için ikinci oldu, başından beri harikaydı. 2008’de ilk Olympia’sında üçüncü oldu. Hany ile çalışıyor ve eminim onu ​​geri dönmeye hazırlayacak bir oyun planları vardı. Tek fark, onun benden çok daha uzun süre oturması, ertesi yıl geri geldim.

 

2011’de kaybettikten ve pazıyı yırttıktan sonra 2012’de oturduğumda 2013’te geri döndüm ve gerçekçi olalım, kendimin gölgesiydim.

Cutler, Phil Heath’in geri dönmesine gerçekten şaşırdım, diye devam etti. “Bir kez oturdu ve her yıl Olympia hakkında endişelenmeden muhtemelen daha önce hiç sahip olmadığı gerçek hayat şeylerini üstlendi, çünkü ertesi gün Olympia’yı kazandığınızda zaten bir sonraki günü düşünüyorsunuz. Bu yüzden içeri girecek zihniyete sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Başkası için endişelenemez.

En büyük faktör, geri dönen bir şampiyon olduğunda geri dönen şampiyonun tercih edilmesidir. Bu, bir kez olsun geri dönen şampiyonun yarışmayı kazanması için tercih edilmediğini ve Phil Heath’in fiziği nedeniyle çok şey ifade ettiğini gördüğümüzü düşünüyorum. Her şeye sahip. Phil Heath’i yenecek birini görmüyorum. ”

 

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Phil Heath (@philheath)’in paylaştığı bir gönderi

Phil Heath’in Midsection Üzerine Jay Cutler
Phil Heath, 2018’de Shawn Rhoden’a yenildiğinde, buna neden olan ana faktör şüphesiz nispeten şişkin karın bölümüydü. Jay Cutler, bunun kendisi için bir sorun olduğunu anlar ve Phil’in de bunu bildiğini düşünür. Ancak yine de 2017’nin yakın olduğunu ve düşmekte olan bir Phil Heath’in göstergesi olmadığını düşünüyor.

Cutler, “Burada oturup hakemlerin gösteriden sonra onu aradığını veya onu arayan ve” Phil, mideni düzelt “dediğini söylemeyeceğim,” dedi. Bence 2017’de midenin biraz göze batan bir şey olduğunu biliyor.

Bunu ’07 -’08 sorunumla karşılaştırıyorum, ’07’de çıkıp ’08’de geldim ve 100 yaşında değildim ve o zaman Dexter’a kapıldım. Sanki, bir yıl gelip hedefi biraz kaçırabilirsin, ancak ertesi yıl gelirsen ve bu sorunu çözmediysen, o zaman itileceksin.

Cutler, “O gösteriyi kazanabilirdi,” dedi. “O kazanabilirdi ve kimse olmazdı… Yani insanlar ne yapardı?

Midesi uzadı ama bu oldu mu?

 

 

Leave a Reply