Skip to main content

Brandon Curry 2020 Mr. Olympia’ya iki hafta kala Phil Heat’in psikolojisini sorguluyor.

Mr Olympia unvanını korumak isteyen Brandon Curry, geri dönen Phil Heath’in mentalitesinden emin değilken, yarışmaya iki hafta kala oldukça formda görünüyor.

2020 Mr Olympia’nın başlamasına sadece iki hafta kala Brandon Curry, çok emek verdiği fiziğine son rötuşları yapıyor. Kısa süre önce paylaştığı güncelleme ile, sahne alma zamanı geldiğinde ne kadar kusursuz olacağını göstermiş gibi görünüyor.

2020 Olympia ile ilgili insanları heyecanlandıracak pek çok şey var, ancak yarışmanın en çok tartışılan yönü, Curry ile geri dönen eski şampiyon Phil Heath arasındaki rekabetti. Brandon’ın tüm zamanların en iyilerinden birini yenmek için gerekenlere sahip olup olmadığını veya Phil’in bir yıldan fazla süre geçtikten sonra tekrar forma dönüp dönemeyeceğini görmek için tüm gözler bu ikilinin üzerinde. Her geçen hafta insanlar, bu iki elit sporcunun sahnede karşı karşıya gelip, kimin daha iyi olduğunu görmek için sabırsızlanıyorlar.

Mr Olympia şampiyonu Brandon Curry, Olympia hazırlığında formuyla ilgili paylaşım konusunda oldukça açıktı. Etkinliğe iki hafta kala Curry, kısa süre önce Instagram’da bir paylaşım yaptı. Paylaşımın içeriğinde detaylı bir form güncellemesi olmasa da, muazzam bir formda olduğu açık.

“@Mrolympiallc’ye iki hafta kala. İşlerin eğlenceli ve daha ilginç olduğu yer burasıdır. Sürecin geri kalanından elimden geldiğince zevk almaya çalışacağım. Ne olacaksa olacak. Yılı sonlandırmanın heyecan verici yolu.

Bugün koçum @abdullah_fs_alotaibi tarafından çekilen fotoğraf”

Curry’den gelen bu güncellemedeki vaskülarite standartların dışında. Sadece büyük kollarını ve omuzlarını değil, yarışmadan önce ne kadar güçlendiğini ve muazzam bir forma ulaştığını da görebiliyoruz. Damarları şişkin ve kalın, bu da hazırlığın son haftalarında antrenmanda kendini ne kadar zorladığını gösteriyor.

Brandon Curry, Phil Heath Hakkında Şüpheli

Brandon Curry’nin görünüşü bildiğimiz kadarıyla muazzam olsa da, rakibi Phil Heath hakkında hala bir sürü bilinmeyen var. Yedi Olympia galibi Phil Heat, 2018’de Shawn Rhoden’e yenildiğinden beri sahneye adım atmadı. Bu yüzden iki hafta sonra geri döndüğünde, kimse ondan ne bekleyeceğinden emin değil. Yakın tarihli bir röportajda konuşan Brandon, Phil’in geri döndüğünde oyunun zirvesinde olacağından emin olmadığını söyledi. Olympia unvanını kaybetmenin getirdiği zihinsel zorlukların, Heath’in geri dönmesi için muhtemelen çok fazla olacağını düşünüyor.

Curry,“Ben gerçekçiyim” dedi. “”Neredeyse iki yıl sonra geri dönmenin kolay olamayacağını biliyorum. Zihnsel olarak hazırlanma, çizgiye girme, yapmanız gereken şeyleri yapma rutinine geri dönme, ne tür zorluklar yaşarsanız yaşayın, özgüveninizi birazcık bastıracak.

Hepimiz insanız değil mi? Zihinsel durumunu ve 2018’de unvanını kaybettikten sonra kendini nasıl toparlayacağını görmek ilginç olacak. Bunu yapmak kolay değil. Bunu denediği için bile ona şapka çıkarıyorum. Yarışmaya gelme güveni olduğu için çok şanslıyım.

Umarım mukayese için iyi bir formla gelir, çünkü isteyeceğim son şey, herkesin Phil Heath diye adlandırılamayacakları bir Phil Heath’i nasıl geçtiğim konusunda tartışmasıdır.

Curry, “Neyse ki yarışacak başka büyük isimler de var, bu yüzden sadece ben ve Phil’e özel bir gösteri olmayacak,”diye devam etti.

Herkesi uzak tutmak istiyorum. Phil gelse de gelmese de, bu yarış benimle başkası arasında da olabilir. Her şeye rağmen, yine de bir şov yapacağız. Umarım bu yıl, geçen yılki gibi boş geçtiği söylenen bahaneler olmayan bir yıl olur ve herkes gelir.”

Brandon Curry, Phil Heath’in bu yılki belirsizliği hakkında, kesinlikle iyi noktalara değiniyor. Ancak 2020 Olympia’yı böylesine ilginç ve heyecan verici bir yarışma yapan da bu sorgulamalar gibi görünüyor.

 

Yazan:Rukiye Solak