Skip to main content

 

Hafthor Bjornsson, önümüzdeki Eylül ayında Eddie Hall’a katılmadan önce Steven Ward ile bir gösteri boks maçı yapacağını duyurdu.

Açıkçası, Hafthor Bjornsson için oyun sonu ve onun boks sırası önümüzdeki Eylül’de Eddie Hall ile karşı karşıya gelecek. Bununla birlikte, ayaklarını ıslatmak ve kendini test etmek için yol boyunca bir mola verecek gibi görünüyor.

Bjornsson bu yılın başlarında diktatörlükten emekli olmaya karar verdiğinde, bunu rekabetten ziyade sağlığına odaklanma niyetiyle yaptı. Bunu yapmak için, rakibi Eddie Hall ile bir boks maçıyla sonuçlanacak yeni bir kariyer girişiminin kapısını açmayı başardı. Bu duyurudan bu yana, zanaat öğrenmek için zorlanıyor ve yol boyunca inanılmaz fiziksel dönüşümler gösteriyor.

Hafthor Bjornsson, Eylül 2021’e kadar Hall ile ringe çıkmayacak, ki bu hala makul bir süre uzakta. Ancak, önceden en az bir gösteri maçı alarak bu dövüşten önce biraz ring deneyimi edinmeye karar verdi. İzlanda şampiyonu Instagram hesabından 16 Ocak’ta İzlanda’nın Reykjavik kentinde profesyonel boksör Steven Ward ile karşı karşıya geleceğini açıkladı.

İlk gösteri maçımı 16 Ocak’ta hazırladığımı duyurmak için çok heyecanlıyım ve yakında bununla ilgili ayrıntıları görüntülemek ÜCRETSİZ olacak! Profesyonel bir boksörle ringe çıkmak sadece öğrendiklerimi sergilemekle kalmayacak, aynı zamanda bana önümüzdeki aylarda ne üzerinde çalışmam gerektiğini öğrenme fırsatı da verecek. Bu öğrenme fırsatı ve “yumrukları yenmek” için çok heyecanlıyım 😉🥊 ”

Bjornsson, Ward’la yüzleştiğinde, Steven 30 yaşında olacak ve 6’2 yaşında olacak. İngiliz boksör, 4 nakavtla 13-1 profesyonel rekora sahip ve 200 lb kruvazör siklet bölümünde yarışıyor. Yani boy ve kilo farkları kesinlikle olacak ama deneyim Steven’ın lehine olacak.

Şu anda Hafthor Bjornsson ile Steven Ward’ın nasıl izleneceği veya yarışmanın parametreleri hakkında çok az ayrıntı var. Bununla birlikte, Thor’un ringe ilk kez atladığında nasıl göründüğünü görmek çok büyük bir an olacak. Düzenli olarak eğitiminin güncellemelerini ve tekniğinin nasıl geliştiğini paylaşıyor ve kesinlikle sert görünüyor. En azından tamamen kendini boks sporuna adamadığını iddia etmek zor.

Leave a Reply