Skip to main content

Fitness model Michelle Lewin’in kocası Jimmy Lewin, kritik durumda!

Michelle ve Jimmy fitness model ve vücut geliştiricilerdir.

Michelle Venezuela’da doğdu, Jimmy ise İsveç’ten geliyor. Çift, Venezuela’da tanıştı ve sosyal medya’da en çok tanınan sporcu çiftlerinden biri oldu.

Her ikisi de Instagram’da büyük bir takipçi sayısına sahip. Jimmy’nin profilinde 750 bin takipçisi var, Michelle ise 13.6 milyon hayrana sahip.

Michelle’in 2011’de başlattığından bu yana yaklaşık 350 bin abone kazandığı bir YouTube kanalı var.

Jimmy’nin hastane’ de olma sebebine gelirsek;

Michelle Lewin’in kocasına, yükselen aort arter anevrizması ve aort diseksiyonu ile akut karaciğer yetmezliği, akut böbrek yetmezliği ve kalp yetmezliği teşhisi kondu. Bu çok zor dönemde dua istiyor.

Fitness yıldızı Michelle Lewin, geçtiğimiz günlerde Instagram’da kocası Jimmy Lewin’in şu anda akut karaciğer yetmezliği ile kritik durumda olduğunu açıkladı. Gönderide Jimmy ile birlikte olmak için sosyal medyasından bir süre uzaklaşacağını açıkladı.

 

En son paylaşımındaki yazıda şunları paylaştı ;

https://www.instagram.com/p/CFAJkl_jnJS/

 

“Sevgili takipçilerim, sosyal ağlarımı sorunlar ya da kötü haberler için kullanmadığımı biliyorsunuz, ama burada sizden sadece bir iyilik isteyeceğim ve bu da hayatımın aşkı için dua etmeme ihtiyacı var.

Yıllar boyunca bana gösterdiğiniz sevgi ve destek için teşekkür ederim. Siz bizim ailemiz gibisiniz ve bu yüzden şu anda yaşadığım zor durumu sizinle paylaşmak istiyorum.

 

Akut karaciğer yetmezliği nedeniyle durumu kritik olan sevgili kocam JIMMY LEWIN’e eşlik etmek için bir süre sosyal medyadan uzak olacağım.

 

Kalbimden onun sağlığı için dua etmenizi rica ediyorum, böylece gücü ve yaşama isteği iyileşmesine ve ilerlemesine yardımcı olsun. Ayrıca doktorların doğru kararları vermesi ve bu zor durumdan bir an önce kurtulabilmemiz için Tanrı’ya dua ediyorum …

 

Desteğiniz ve dayanışmanız için teşekkür ederiz. Sizi seviyoruz

 

Michelle ve Jimmy ”

https://www.instagram.com/p/CFE9mq5jeT8/

 

Lewin daha sonra, tıbbi teşhisinin “yükselen aort arter anevrizması ve aort diseksiyonu ile birlikte akut karaciğer yetmezliği, akut böbrek yetmezliği ve kalp yetmezliği” olduğunu açıklayarak mevcut durumu hakkında daha fazla ayrıntıyla güncelleme yaptı. Yine de yazdıklarına göre durumu biraz düzeliyor gibi görünüyor.

 

“Sonuna kadar seninle olacağım, iyi ya da kötü, engeller ne olursa olsun her zaman senin yanında olacağım.

Halkım her zaman sensiz hiç kimse olmadığımı söyleyecek, bu durumda dualarınızda bana yardım ediyorsunuz çünkü Tanrım bizi dinliyor ve dün Jimmy’nin kendi başına tepki verdiği ve nefes aldığı harika bir gündü, o hala kritik bir durumda ama kararlı ve yaşama bağlı.

 

Çok yavaş iyileşiyor, ama beni güç ve umutla dolduruyorlar ve her şeyden önce Tanrı’nın bizimle olduğunu ve bizi dinlediğini bana açıkça gösteriyor.

 

Mesajlara veya çağrılara cevap vermezsem veya bazı istekleriniz zamanında gelmezse özür dilerim ama şimdi kafam pek yerinde değil ve organize olmaya çalışıyorum, kocam için sakin ve güçlü olmaya ihtiyacı var çünkü ben mi.

 

Jimmy’nin teşhisi Akut Karaciğer Yetmezliği, Akut Böbrek Yetmezliği ve Yükselen Aort Arter Anevrizması ve Aort Diseksiyonu ile Kalp Yetmezliğidir.

 

Jimmy mücadele ediyor ve o çok güçlü, resimde de görebileceğiniz gibi, küçük ellerini kapattılar çünkü kafası karışan her şeyi durdurup her şeyi çıkarmaya çalışıyor.

 

Bugün bizim için de enzimlerin düşmesi güzel bir gün ve bu çok iyi bir işaret.

 

Pazar 08:30

 

Bilinç düzeyine% 80 geri dönüşümüz var. Bugün daha uyanık. Daha sakin. Her şeyi anlıyor. Sıvı diyete başladı. Ona ne olduğunu biliyorsun.

 

Karaciğer enzimleri dünden bugüne düşürüldü. Şimdi AST 2792’den 1738’e düştü. ALT 4300’den 3550’ye düştü. Böbrek kreatinin 6.3 (de düşüyor). Şimdi tekrar diyalize giriyor. Potasyum 5.2.

Lütfen dua etmeye devam edin!

Tanrı bizi dinliyor. 🙏 🏻

Hepinize teşekkür ederim.”

 

Yazan: Özgür Gerçel

Leave a Reply