Skip to main content

Brian Shaw, 2020 World’s Strongest Man’deki hayal kırıklığı yaratan performansının ardından, emekliliği düşünerek geleceği planladığını söylüyor.

2020 World’s Strongest Man’de hayal kırıklığı yaratan performansının ardından hayranlar, Brian Shaw için bunun bir son olup olmadığını merak ediyorlardı. Yarışmanın ardından Shaw bu endişeleri giderdi ve performansını özetledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Brian Shaw (@shawstrength)’in paylaştığı bir gönderi

Pek çok kişi Shaw’ı 2020 World’s Strongest Man’e girerken favori olarak görüyordu ve bunun oldukça iyi bir nedeni vardı. Son birkaç yıldır en iyi olarak görülmese de, geçmişte onu yenen birçok sporcu yarışmaya katılmamıştı. Bu yüzden birçok insan onun yarışmada oldukça başarılı olacağını ve muhtemelen beşinci unvanını kazanacağını düşünüyordu. Ancak sonunda, finallerde yetersiz bir performansla beşinci sırada yer aldı.

Brian Shaw’ın bu hayal kırıklığı yaratan performansı birçok kişinin, onun spordaki geleceğini ve kendini kanıtlaması için geriye ne kaldığını sorgulamasına neden oldu. YouTube kanalında bu endişelerden bazılarını ve yarışmayı tekrar ele aldı.

Shaw, “Pek çok insan, yarışmayı ilk beşte bitirmeme rağmen ‘hey Brian yarışı beşinci bitirdin’ diyor ve benim gitmemi bekliyor,” diye açıkladı.”Bunu yapmadığımı söylemiyorum, ama aynı zamanda şu anda bir karar vermeye hazır olduğumu da söylemiyorum. Şu anda izlediğim yol, World’s Strongest Man’den öğrendiklerimi işleyerek ilerlemek. Bu, herhangi bir spor dalındaki herhangi bir şampiyonun, herhangi büyük bir atletin, kabullenme yoludur. Bunun üzerinde durmayacağım. Olumlu yanları alıp, olumsuzluklardan öğrenmeye çalışacağım.”

Brian, yaklaşan Shaw Classic’in açılışına odaklandığını, ailesiyle birlikte tatilin tadını çıkardıktan sonra, durumu yeniden ele almak için kendine biraz zaman ayıracağını söylüyor. Ayrıca kendi supplement markasını piyasaya sürdüğünü, bu yüzden kesinlikle bununla meşgul olacağını da ekliyor.

Brian Shaw emekli olmaya karar verirse, tüm zamanların en güçlü adamlarından biri olacak. Neye karar verirse versin, son derece sevilen bir figür olarak kalacak.