Skip to main content

Strongman Aaron Page, Covid-19 sebebiyle komaya alındıktan yakın zaman sonra vefat etti.

Bu yıl gerçekten unutulamayacak bir yıl oldu fakat iyi bir şekilde hatırlanmayacağı kesin. Coronavirus salgını, Strongman sporcusu Aaron Page’inki de dahil olmak üzere birçok can aldı. Bu haber, bugün Instagram’da “Dünyanın En Güçlü Hayranı” olarak bilinen iyi arkadaşı tarafından onaylandı.

Page’in yakın zamanda yaptırdığı virüs testi pozitif çıkmıştı ve dün gece komadaydı.

Aaron “The Rage” Page olarak da bilinen İngiliz atlet, en son 10 Kasım’da sosyal medyada şu mesajı paylaşmıştı.

“Çok ihtiyaç duyduğum toparlanma süresindeyken, bir hafta boyunca antrenman videolarından uzak kalacağım. Ciddi bir şey yok paniğe kapılmayın, hala bir şeyler paylaşıyorum, ayrıca bir WSM(World’s Strongest Man) YouTube videomuz var.”

Kız arkadaşı Chloe de Covid-19’a yakalanmıştı. Facebook’ta Page’in komaya girdiğini açıklayan bir mesaj paylaşmıştı.

Strongman sporcusu, UK’s Strongest Man, Giant’s Live, Britain’s Strongest Man ve Arnold Strongman Europe‘da yarıştı. 2018’de Avrupa ‘deadlift’ şampiyonu, 2016 ve 2017’de ‘log’ şampiyonu oldu. Page, Southampton Birleşik Krallık’taki Barbell Division Gym’in ortağıydı ve bir YouTube kanalı vardı.

Aaron Page , annesi Nina Manchip, kız arkadaşı Chloe Woodford ve hayatta her şeyden çok sevdiği 12 yaşındaki oğlu Leon’u geride bıraktı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Nina Manchip (@nina_manchip_)’in paylaştığı bir gönderi

 

 

Kız arkadaşı şu mesajı yazdı …

Bunları yazmak kalbimi acıtıyor… Benim görkemli adamım, dün gece ona en yakın olanlar yanındayken öldü. Son saatlerini onun yanında geçirdim, elini tuttum, şarkımızı söyleyip ona onu sevdiğimi söyledim, umarım seni gururlandırabilirim, hayatım sensiz asla aynı olmayacak, beni kurtardığın için teşekkür ederim. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ “

Giants Live Instagram sayfası da aşağıdaki paylaşımla taziyelerini dile getirdi.

“Giant’s Live sporcusu Aaron Page’in vefatıyla ilgili korkunç haber karşısında şok ve üzüntü duyuyoruz. Tüm Aaron ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Aaron, Giant’s Live’da hepimiz tarafından çok özleneceksin 😢 Huzur içinde uyu. ❤️ “

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Coco Rae (@coco_rae1)’in paylaştığı bir gönderi

Aralarında Strongman Paul Smith ve diğer rakiplerininde bulunduğu bir çok insan son derece üzücü haberler nedeniyle sosyal medyaya saygılarını paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Laurence Shahlaei (@biglozwsm)’in paylaştığı bir gönderi