Skip to main content

Arnold Schwarzenegger, Açık Kalp Ameliyatından Sonra İlk Kez Bisiklete Biniyor.

Yedi Kez Olympia Olan Arnold Schwarzenegger, açık kalp ameliyatından  iki hafta sonra ilk bisiklet gezintisi ile  kameralara yakalandı.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

I just went on my first bike ride since my heart surgery, and I’m feeling good.

Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)’in paylaştığı bir gönderi ()

Arnold Schwarzenegger’in açık kalp ameliyatından sonra ilk bisiklet gezintisi. Küçük bir şey değil, adam 73 yaşında ve yaşamı boyunca kalbinde birden fazla prosedür geçirdi ve son kalp ameliyatı iki haftadan kısa bir süre önceydi.

Arnold Schwarzenegger Hayranları Wows

“Kalp ameliyatımdan bu yana ilk defa bisiklete bindim  ve kendimi iyi hissediyorum.”

 

Bu, 23 Ekim’deki açık kalp ameliyatından sadece birkaç gün önceydi. Ameliyat sonrası fotoğraflarını yayınladı ve “harika” hissettiğini bildirdi.

Cleveland Clinic’teki ekip sayesinde, son ameliyatımdaki yeni pulmoner kapağımla birlikte gidecek yeni bir aort kapağım var. Kendimi harika hissediyorum ve şimdiden Cleveland sokaklarında muhteşem heykellerinizin tadını çıkararak yürüyordum. Ekibimdeki her doktor ve hemşireye teşekkür ederim! ”

 

Arnold Schwarzenegger’in Büyük Kalbi
Bundan önce, Arnold Schwarzenegger birden fazla kalp ameliyatı geçirmişti. Mayıs 2020’de acil bir ameliyat olduğunu biliyoruz ve neredeyse hayatını kaybettiği bir ameliyattı.

O ameliyattan sonra ve diğer her şeyde en sık sorduğu soru, “Ne zaman antrenmana dönebilirim?”

Bu ameliyat sırasında, daha önce bildirdiğimiz gibi, başlangıçta önerilen dört saatin aksine, 16 saat sonra uyandığını söyledi. Non-invaziv bir prosedür bekliyordu, ancak komplikasyonlar nedeniyle ameliyat daha uzun sürdü.

Bundan önce, Arnold Schwarzenegger Mart 2018’de ve ayrıca 1997’de ameliyat olmuştu.

İlgili: Arnold Schwarzenegger, Acil Açık Kalp Cerrahisinin Samimi Ayrıntılarını Paylaşıyor

Bu, 18 yaşında ağırlık kaldırmaya başlayan, 20 yaşında Bay Evren olan ve Bay Olympia’yı yedi kez fetheden bir adam. 1965’te Junior Mr. Europe’u kazandı. Bu noktada kazanacak başka ne var?

 

Fazla değil, bu yüzden Arnold Classic vücut geliştirme yarışmasında anıldı. Ve en çok seçim okulu oylarıyla eyalet valisi olarak ilham verici hünerini artırdı.

Bu başarı, film çalışmalarının ezici bir biyografisinin ardından geldi. 1976’da Stay Hungry için Altın Küre kazandı ve zamanımızın en çok hasılat yapan filmleri arasında kabul edilen Terminator serisinde bir simge haline geldi.

Terminatör hayatta kaldı. Ve bugün bisiklet sürüyor.

 

 

 

 

 

Leave a Reply