Skip to main content

2020 ARNOLD CLASSİC YARIŞMASINDA ÖDÜLÜN VERİLMEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Bu haftanın başlarında Evolutionofbodybuilding.net internet sitesinin yayınladığı bir makaleye göre,  2020 ARNOLD CLASSİC  USA de yarışan sporcuların  yarışmadan sonra para ödüllerini alamadıkları iddia edildi.

IFBB Pro olan Nick Trigili de yayınladığı Youtube videosunda aynı konuya değinerek kendisiyle iletişime geçen kimi sporcuların hâlâ para ödüllerini alamadığını aktardı.

Sporcuların söylediklerine alınan bilgilere göre ise Arnold Sports yönetimi ile temasa geçen sporculara yönetim tarafından, devlet kredisi beklenildiği cevabı verildi.

 

ARNOLD CLASSİC YÖNETİCİLERİ İDDİALARI REDDETTİ

Yine Evolutionofbodybuilding.net’in haberine göre makalenin yayınlanmasından birkaç gün sonra, Arnold Classic USA’in organizatörleri bu web sitesiyle iletişime geçtiler ve iddiaların asılsız olduğunu söylediler. Habere şu şekilde devam edildi.

“Organizatörler, sporcuların çoğuna hemen ödeme yapıldığını fakat kimi sporcuların banka bilgilerini vermedikleri gerekçesiyle ödemeyi alamadıklarını söyleyerek ödeme yapılamadığını doğrulayan Arnold Classic yönetimi ayrıca bu kimi sporcuların ödemenin gerçekleşmesi için banka bilgilerini göndermeleri konusunda ısrar etti.”

Organizatörler, “Her  zaman en önemli önceliğimiz sporculara en iyi şekilde bakmak ve  her yıl mümkün olan en iyi etkinliği gerçekleştirmektir” dedi.

IFBB Pro Nick Trigili’nin Youtube videosu için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=RXdCsJAi0pE

 

Yazan: Fazıl GÖKBUDAK