Skip to main content

Sandoe’ nin ailesi 32. Yaş günü olan 3 Ağustos tarihinde intihar iddialarını reddetti ve ölümünün kalp yetmezliğinden olduğunu açıkladı. Ailesi, Sandoe’nin resmi instagram sayfasından Sandoe’nin ölümü ile ilgili olarak bir yazı paylaştılar. Luke’nin resmi ölüm nedeni için “en iyi ve son hediye” dedikleri şeyi paylaşacaktılar.

Vücut geliştirmecinin geçtiği haber gerçekten şok edici ve üzücüydü. Bazı kaynaklardan elden edilen bilgiye göre İngiliz vücut geliştirici, karantina sırasında kendisine yakın kişilerin ifadelerine dayanarak intihar etmiş gibi görünüyordu. Ama durumun böyle olmadığı ortaya çıktı.

Sandoe’nin ailesi ayrıca vücut geliştirme endüstrisinin, sponsorların ve destekçilerin vücut geliştirmecinin geçmişini etkilediğini belirtti. Endüstrinin, rakiplerin sağlık açısından düşük standartlarının Sandoe’nin ölümüne yol açtığını belirttiler.

Sandoe’nin ölümü ile ilgili olarak ilk başta vücut geliştirmecinin intihar ettiğini öne sürdü. Sandoe’ye yakın olduğu düşünülen pek çok kişi başsağlığı dilerken akıl sağlığının yerinde olmadığından ve depresyondan bahsetti. Bu da vücut geliştirmecinin kendisine zarar verdiğini düşündürdü.

Luke Sandoe’nin ailesi gerçekleri açıkladı ve herkesin aklındaki soru giderildi.

 

Yazan: Kerem YAVAŞ