Skip to main content

2021 Arnold Sports Festival, strict curl yarışmasına ev sahipliği yapacak.

“Strict curl” 2020’de moda olan tek egzersiz gibi görünüyor. Herkes, farklı motivasyonları göz önünde bulundurarak strict curl deniyor.

Jeff Caviliere geçtiğimiz günlerde CT Fletcher’ın tezahürat yaptığı strict curl mücadelesini üstlendi. Caviliere bu çabada yalnız değildi. Larry Wheels de zevkle strict curl dünya rekoru kırmaya çalışıyor ve oldukça yaklaşıyor.

Arnold Schwarzenegger bile bu eğlenceye dahil oldu.

https://www.instagram.com/p/CEpIIz8hzfw/?utm_source=ig_web_copy_link

Görünüşe göre efsanevi vücut geliştirmeci, strict curl mücadelesinden o kadar keyif almış ki, 2021 Arnold Sports Festival’a bir etkinlik eklemeye karar verdi.

Struct Curl Nation, birçok farklı sporcuya bu etkinlik için ev sahipliği yapacak. Etkinlikle ilgili resmi Arnold Sports Festival web sitesinde yayınlananlar ise şöyle:

“Strict Curl Nation©, Strict Curl Nation Arnold Invitational ile dünya çapında fenomen haline gelmiş bu durumu, bu sporla özdeşleşmiş elit atletler ile sahneye taşıyor”

“Bu sporu Arnold Sports Festival ile yepyeni bir izleyici kitlesine ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz. Uluslararası sporcuların ve federasyonların özel performanslarının ilk kez manşetlere çıktığı, yıllık bir etkinlik olacak!”

 

Yazan: Rukiye Solak