Skip to main content

SON DAKİKA: Olympia, Las Vegas’tan Orlando’ya taşındı.
2020, sürekli sürprizlerle dolu bir yıl oldu. Küresel sağlık krizi vatandaşların ve endüstrilerin gelişmesini zorlaştırdı. İşler normale dönüyor gibi görünürken, 2020 yine vurdu. Covid-19 vakaları ülke çapında artmaya başladıkça, yaklaşan olaylar hakkında zor kararlar alınıyor gibi görünüyor.

Yani 2020 Olympia’nın bu yıl büyük ölçüde değişeceği anlaşılıyor.

Dünyanın en  büyük vücut geliştirme etkinliği görünüşe göre Las Vegas’tan Orlando, Florida’ya taşınacak. Covid vakalarındaki artış, Las Vegas’taki mekanlarda izin verilen insan sayısını 250 kişi olarak sınırladı. Gösteriyi Las Vegas’tan Orlando’ya taşımak 2500 kişinin gösteriye katılmasına izin verecek.

Haber, Olympia yetkilileri ve isimsiz kalmakta ısrar eden profesyonel bir vücut geliştirmeci tarafından doğrulandı. Mekandaki bu değişiklik, özellikle gösteriden sadece birkaç hafta uzakta olduğumuzu düşünürsek, büyük bir sürpriz olarak geliyor.

2020 Olympia, bu yıl tartışmalardaki adil payını çoktan gördü. Gösteri, sağlık krizi nedeniyle ertelendikten sonra, tarih, olağan Eylül ayından Aralık ayına taşındı. Pek çok sporcu, çeşitli koşullar nedeniyle yarışmanın dışında bırakıldı. Cedric McMillan gösteriye hazırlanırken yaralandı. Flex Lewis de sakatlık nedeniyle olaydan uzaklaştırıldı. Ekim ayında virüse yakalanan Rafael Brandao, hastalığın etkileri nedeniyle rekabet edemeyeceğini doğruladı.

Leave a Reply