Skip to main content

 

Victor Luna çok erken vefat eder.
2020, başka bir genç hayatın çok erken vefatına tanık oluyor. 37 yaşındaki Brezilyalı IFBB Pro vücut geliştirmeci Victor Luna vefat etti. Raporlara göre, ölümünün sebebinin COVID-19’dan kaynaklanan komplikasyonlardan kaynaklandığı anlaşılıyor. Bildirildiğine göre Victor Luna virüse yakalandı, hastalandı ve kalp krizi geçirdi.

Ölümcül virüs, son birkaç haftadır tüm dünyada yayılıyor. Ne yazık ki virüs, çok erken giden genç Victor Luna’nın hayatına mal oldu.

Roelly Winklaar gibi önde gelen vücut geliştiriciler.

VICTOR LUNA’NIN GEÇİŞİNİN HABERLERİ YAŞADI. TANRI, AİLENİZİ VE SEVDİĞİNİZİ BU ZOR ZAMANLARDA KORUSUN VE REHBERLİK ETSİN. HUZUR DOLU DEMİR KARDEŞİ DİNLENİN 🙏🏾

Mevcut Mr Olympia Brandon Curry, Victor Luna’nın vefatı üzerine yürekten taziyelerini paylaştı.

BUGÜN DEMİR KARDEŞLİĞİ VE İYİ BİR ARKADAŞI KAYBETTİK. VICTOR LUNA HER ZAMAN GÜLÜMSEMİŞ VE BENİ TEŞVİK ETMİŞTİR. ÖZLENECEKSİN. BREZİLYA’DAN İLK ARKADAŞIM 🇧🇷. HUZUR İÇİNDE UYU
AİLESİ VE ARKADAŞLARINA SAYGILAR.

SENİN İÇİN DUA EDİYORUM.

 

Darkness Nation Instagram hesabı vücut geliştiricinin ölümünü bildirdi.

“BUGÜN GÖKYÜZÜNDE BULUT OLDU… DEMİR KARDEŞİMİZ VICTOR LUNA’NIN ÇOK UZAKLARA GİTTİĞİ HABERLERİ ALDIK. ⠀

LUNA, ULUSAL VÜCUT GELİŞTİRME SAHNESİNDE ÖNEMLİ İSİM OLDU, GENELDE RIO DE JANEIRO’DA İLK ŞAMPİYONASI 2006 YILINDA, 22 YAŞINDA ROOKIE KATEGORİSİNDE BİRİNCİ OLDU.

YÜKSEKLİĞİ 1,83M YÜKSEKLİĞİ İLE BREZİLYA’NIN EN AĞIR VÜCUT YAPIMCILARINDAN BİRİ OLDU, OFF SEZONUNDA 140KG, YARIŞMA ÖNCESİNDE 113KG’YE ULAŞTI EĞİTİMİ EN İYİ “OLD SCHOOL” TARZINDA, BÜYÜK YÜK VE ZORLUKLA KONUŞMAK GİBİ! ”

 

Leave a Reply