Skip to main content

Henüz 25 yaşında olan Nick Walker  15 yaşında vücut geliştirmeye başladı.

Nick Walker Pro Card için hazırlandığı yarışa günler kala mükemmel bir form sergiliyor!

 

2 yıldır pro card için mücadele etmesine karşın henüz pro card’a kavuşamayan Nick,i pro olmadığı halde en az bir pro sporcu kadar ilgi çekiyor. Sporcu kol ölçüsüne bakıldığında Jay Cutler ve Ronnie Coleman’a yakın bir ölçüde geziyor.

2 Eylülde başlayacak olan Kuzey Amerika Şampiyonasında pro card için yarışacak sporcu instagram sayfasındaki paylaşımlarıyla da epey dikkkat çekiyor. Daha önceki şampiyonada overall’da 2. Olarak kart fırsatını kaçıran Nick bu sene çok daha kendine güveniyor.

İnstagram sayfasında NPC klasik fizik yarışmacısıyla fotoğraf paylaşan Nick’e bakıldığında kütlesi, simetrisi ve definisyonuyla pro card için şansının çok yüksek olduğu anlaşılıyor.

Daha önceki gönderilerine ve podyum fotoğraflarına bakıldığında da calfları konusunda eksiklik çektiği göze çarpan Nick, son yarışma hazırlığında bacak ve calflarını da bir basamak üste taşımış gibi gözüküyor.

Yarışmaya Dallas’ın ve Shaun Clarida’nın da antrenörü olan Matt Jansen koçluğunda hazırlanan Nick’in nasıl bir sonuç alacağı önümüzdeki hafta cevabını bulacak!

 

Yazan: Av. Ahmet Develi

Leave a Reply