Skip to main content

 

Maxx Charles diyetinde: “cheat yapmam gerektiğinde bile yapmakta zorlanıyorum.”

Başarılı bir vücut geliştirmeci olmanın en önemli kısımlarından biri katı ve odaklanmış bir diyettir. Men’s Open yarışmacıları için bu, aynı zamanda büyük bir kas oluşturmak için yeterli kalori tüketmek anlamına da geliyor. Jay Cutler gibi bazı vücut geliştiriciler buna zorla besleme adını verdi. Bu, profesyonel vücut geliştirmeci Maxx Charles için benzersiz bir sorun teşkil ediyor. İştahı zayıf ve çoğu zaman büyük canavar büyüklüğü için gereken yiyecekleri yemekte zorlanıyor. Yine de bir şekilde kendisini rekabetçi bir çerçeveye oturtuyor.

Olympia’da sahnede gördüğünüz profesyonel Men’s Open vücut geliştiricilerinin ağırlığı 200 pound’un üzerinde . Bunu başarmak için ortalama bir insandan çok daha fazla yemek yemeleri gerekir. Bununla birlikte, hepsinin yağa dönüşmesini önlemek için temiz beslenmeleri gerekir.

Maxx Charles, birçok vücut geliştiriciden duymadığınız nadir bir sorunla karşı karşıya. Charles’ın iştahı zayıf ve günde birden fazla öğün yemekte zorlanıyor.

Bu, kariyeri boyunca akranlarına karşı rekabet edebilecek kadar yeterli kütle oluşturmak için büyük mücadele yarattı. Zamanla, Maxx Charles onun için çalışmasını sağlamanın bir yolunu buldu – onun devasa canavar boyutunu hepimiz sahnede görmüştük.

Yine de bu, Maxx Charles’ın yemekle mücadelesinin sona erdiği anlamına gelmez. Görüşmemiz sırasında, vücut geliştirme hazırlığının son haftalarında her öğünde yalnızca sıvı yumurta akı yemek zorunda kaldığını itiraf ediyor. Sebep? Vücudu için yeterince protein yiyemiyor.

 

Maxx Charles devasa bir fiziğe zorla girmeyi başarmış olsa da, daha fazla yiyebilseydi, büyük olasılıkla daha da etkileyici bir şekilde büyüyebileceğini de kabul ediyor. Vücudunun alternatif bir versiyonu olma olasılığını anlıyor – daha fazla yemek tükettiği için seviyelendirilmiş.

Neden iştah açamadığına gelince? Maxx Charles emin değil. Belki de geçmişinden kaynaklandığını teorileştiriyor. Haiti’de doğduğu için, mirası küçük yiyeceklerle hayatta kalmaya alışkındır. Belki de genetik olarak vücudu daha yüksek miktarda yiyeceğe ihtiyaç duymayacak şekilde adapte olmuştur.

Her şeye rağmen, Maxx Charles hala daha da büyümek ve fiziğini daha da geliştirmek için diyetini iyileştirmenin bir yolunu bulmaya kararlı. Charles, kemerinin altına bazı güçlü yerleştirmelerle zaten gelecek vaat eden bir atlet. Bir vücut geliştiricinin diyetini bu şekilde açıkladığını duymak ilginç olsa da, onu gelecekte daha da başarılı görmeyi umuyoruz.

Leave a Reply