Skip to main content

Katrin Davidsdottir, Dünyanın En Çok Pazarlanabilir 50 Sporcunun Listesine girdi.

İki kez Dünya’da En İyi Kadın ünvan sahibi Katrin Davidsdottir, CrossFit Oyunlarının 2. Aşamasından önce 50 En Çok Pazarlanabilir Sporcu Listesine girdi.

CrossFit Games Fittest Woman on Earth unvanını iki kez kazanan 27 yaşındaki Katrin Davidsdottir, Sports Pro’nun Dünyadaki En Pazarlanabilir 50 Sporcusu listesine girerek kendini yeniden haritaya koydu.

https://www.instagram.com/p/CFWAzr-Fhim/

Bu spor dünyasında önemli bir başarıdır ve o kesimi yapan tek CrossFit sporcusu.

Bu, listede olmayan 2020 2. Aşama rakibi Tia Clair Toomey’e karşı bir galibiyet.

SportsPro’nun pazarlanabilir sporcu listesi matematiksel olarak hesaplanır ve bir Etkileyici Seçimi ve Ölçüm Çerçevesi kullanılarak Nielson’ın değerlendirme yöntemlerinden ve Sporcu Etkileyen Puanları kullanılarak listedeki sporcuları sıralayan bir sayı elde edilir.

AIS olarak da bilinen Sporcu Etki Puanı, bir sporcunun pazarlanabilirliğini belirlemek için sosyal medya verileri kullanılarak hesaplanır. Bu sadece takipçilerle ilgili değil. Nielsen Derecelendirmeleri; takipçiler, katılım, hayran kitlesi büyümesi, medya değeri ve organik içeriğe karşı markalı içerik performansı gibi bir dizi nitelikten hesaplanır. Bu istatistikler Erişim, Alaka Düzeyi, Rezonans ve Geri Dönüş kategorilerine yerleştirilir.

Davidsdottir’in toplam 1,8 milyon takipçisi var ve 69 AIS’e sahip. Davidsdottir’in rakamları Reach (26), Relevance (4), Resonance (27) ve Return (11) idi ve toplam 69’a ulaştı.

Listede birincilik, 115 AIS ile İspanyol futbolcu Lionel Messi oldu. Karin Davidsdottir 45. sırayı aldı.

CrossFit Games Fittest Woman on Earth unvanının şu anki sahibi Avustralya’dan Tia-Clair Toomey listeye girmedi. Tia-Clair Toomey, bu ay CrossFit Oyunlarının 2. Aşamasına birinci olarak giriyor.

Davidsdottir liderlik tablosunda dördüncü Aşama’ya girerken, Amerika Birleşik Devletleri’nden Kari Pearce beşinci sırada, Amerika Birleşik Devletleri’nden Haley Adams ve ikinci sırada Amerika Birleşik Devletleri’nden Brooke Wells yer alıyor.

https://www.instagram.com/p/CD4Ch60JJ9l/

Davidsdottir’in 2015 ve 2016’da şampiyonlukları kendisi kazanmış olan iyi bildiği bir yarışma. 2020’de CrossFit Games’in 1. Aşamasının ilk 5’ine girdikten sonra Instagram’da hayranlarına teşekkürlerini iletti.

EN İYİ 5. EN İYİ 5. İLK 5 ve çok daha fazlası – AROMAS’a gidiyoruz! ✨🤩🌟 # CrossFitGames2020 #StageOne // Tüm tezahüratlarınız ve iyi dilekleriniz için TEŞEKKÜRLER, ne harika bir hafta sonu. xxx

Katrin Davidsdottir’in etkileyici puanları artırmasının bariz nedeni olarak duran bu tür medyadır. Bu gönderi tek başına 130 binden fazla beğeni ve onun için bir sürü tebrik yorumu topladı.

Karin Davidsdottir ayrıca ESPN Kadınlar ve Spor Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer aldı ve The Amazing Race’nin 30. sezonunda takımlardan ulusal bir tonik belirlemelerini istediğinde yer aldı. Başka bir deyişle, pazarlanabilir bir atlet ve bu hafta CrossFit Oyunlarının 19 Ekim 2. Aşamasının hemen öncesinde kazanılan sıralamayı hak ediyor.

Leave a Reply