Skip to main content

Jay Cutler, Generation İron’a verdiği bir röportaj’da ,kadınların Vücut Geliştirmesindeki Düşüşe ve Nasıl Daha Fazla Dikkat Çekebilir?

Jay Cutler, Kadınların Vücut Geliştirme konusundaki düşüncelerini, neden reddedildiğini ve bölümün daha fazla göze çarpmak için neler yapabileceğini paylaşıyor.

Nesil Demir 3’ün çekimleri sırasında, Kadın Vücut Geliştirme bölümü esasen ölmüştü. Bazı şovlarda ara sıra yarışmalar olsa da, Olympia hafta sonundan tamamen kaldırıldı – Bayan Olympia’nın dünyanın en iyilerini sergilemesine izin verilmedi. Birçok sporcu ve uzman, GI 3’ü çekerken röportajımız sırasında Jay Cutler de dahil olmak üzere, bölümün neden reddedildiğine dair fikirlerini paylaştı. daha fazla seyircide.

Women’s Bodybuilding, Bayan Olympia’nın dönüşüyle ​​bu yıl geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Bu bölüm için harika bir haber olsa da, gelecek ne kadar çok organizatörün Kadın Vücut Geliştirme’yi yarışmalarına katmaya karar verdiklerine bağlı olarak hala belirsiz.

Gösterilerin olmaması nedeniyle, aslında Kadın Vücut Geliştirme bedeninde yarışan sınırlı sayıda kadın var. Bayan Olympia kupası için savaşan kitlesel rakip akını olmadan, heyecan yaratmak zor olacak. Ne olursa olsun, Bayan Olympia’nın geri dönüşü doğru yönde atılmış bir adımdır.

Ancak bu dönüşün daha fazla dikkat çekmesini ve ikinci bir düşüşü önlemesini sağlamak için ne yapabilir? Jay Cutler’a Generation Iron 3 röportajımız sırasında sorduğumuz şey buydu. Cevabının çoğu son filmden kesilmişti – ancak şimdi onu GI Kasamızdan çıkarıp tüm dünyaya yaymaktan mutluluk duyuyoruz.

İlk başta, Jay Cutler daha önce duyduğumuz aynı zihniyete uyuyor. Kadın Vücut Geliştirme’nin bir izleyici bulmak için çok aşırı olabileceğini belirtiyor. Her ne sebeple olursa olsun, Men’s Open sahnesinde devasa canavarlardan zevk alan hayranlar kadınları izlemeye geçmiyor. Jay, diğer kadın cihazların çoğunda bunun bir sorun olduğunu düşünüyor. Kadın Fiziği’ni çok zayıf ve kaslı buluyor ve Figürün, fizik açısından “Kadın Vücut Geliştirme” nin en iyi temsili olabileceğine inanıyor.

Öyleyse bu tür bölünmeler sadece mahkum mu? Yoksa Kadın Vücut Geliştirme için dikkat çekmenin, zihniyetleri değiştirmenin ve daha büyük bir kitle elde etmenin bir yolu var mı? Jay Cutler, Fitness bölümüne, özellikle de inanılmaz rutinleriyle bölüme hayat enjekte eden Oksana Grishina’ya işaret ediyor. Diğer rakiplere de adım atmaları ve aynısını yapmaları için ilham verdi – tüm bölümün eğlence değerinde yükselmesini sağladı.

Bu, diğer bölümlere gitmesi gereken eğlence türüyle aynı. Jay Cutler sadece Kadın Vücut Geliştirme ile değil, Klasik Fizik ve Erkek Fiziği gibi diğer bölümlerle de ilgileniyor. Hayır, Fitness rutinleri yapmalarını istemiyor – poza daha fazla eğlence getirmelerini istiyor.

Her bölümün fiziğinde, hayranların sahnede geleneksel pozlar yapıldığında analiz etmekten keyif aldığı bir sanat kesinlikle var. Ama aynı zamanda bir wow faktörü de istiyorlar. 20. vücut geliştirmeci sahneye çıktıktan ve standart pozlarla orada durduktan sonra, bölgeden ayrılması kolaydır. Bu, Jay Cutler’ı gerçek poz rutinlerine puan vermede daha fazla önem vermek isteyen Arnold Schwarzenegger’in beğenisine getiriyor.

Leave a Reply