Skip to main content

Hem 2020 hem de 2021 Mr Olympia’ya katılmak için hak kazandıktan sonra, James Hollingshead için son birkaç ay dolu dolu geçti.

Bir sporcunun aynı anda iki farklı Olympia etkinliğine hak kazanması çok sık yaşanan bir durum değildir. Ancak yılın koşulları göz önüne alındığında, Hollingshead tam da bunu yaptı. Geçen ay Europa Pro şovu kazanmayı başardı, ilk profesyonel galibiyetini elde etti ve 2020 Olympia’ya davet edildi. Birkaç hafta sonra Britanya Grand Prix’si de kazanarak 2021 Olympia’ya da katılmaya hak kazandı.

İki Olympia’ya da katılmaya hak kazanan James Hollingshead, her iki şovda da yarışıp yarışmayacağına karar vermek zorunda kaldı. Biraz düşündükten sonra, 2020 Olympia’da beklemeye ve 2021’de geri dönüş yapmaya karar verdi. Yakın zamanda YouTube kanalında yayınladığı bir videoda, formunu geliştirmek için zaman ayırmak istediğini ve Olympia sahnesine ilk kez adım attığında büyük bir izlenim bırakmak istediğini açıkladı.

Hollingshead, “Şimdi plan sadece gelişimime ve 2021 Olympia’ya odaklanmak. Şuan ile 2021 Olympia arasındaki bu zamanı, tekrar evrim geçirerek, bu yıldan daha iyi olmak için kullanmak istiyorum.

Olympia’ya gitmek ve ilk altıyı değiştirmek istiyorum, öyle de yapacağım. Pek çok insan bunu duyunca gerçekçi olmadığını düşünecek ancak bir yıl önce arka arkaya iki profesyonel şovu kazanacağımı söyleseydim, çoğu insan bir tane bile kazanmayacağımı söylerdi” dedi.

James Hollingshead, önümüzdeki birkaç ayı iyileşerek ve Post-Cycle Therapy yaparak değerlendireceğini ifade ediyor. 2021’de geri dönmeyi ve her zamankinden daha iyi olmayı umuyor. Bunlar, İngiliz vücut geliştirmeci için yüksek hedefler, ancak kendini yeniden canlandırmak için bu zamanı ayırdıktan sonra, harika bir performans göstereceğine oldukça emin ve motive olmuş görünüyor.

James Hollingshead’in 2021 Olympia’da yarışmaya geri döndüğünde nasıl göründüğünü görmek kesinlikle ilginç olacak. Bu durum yılın göze çarpan olaylarından biri oldu ve Hollingshead’in gelişimini takip etmek eğlenceli olacak gibi görünüyor.