Skip to main content

Evan Singleton, 2020 World’s Strongest Man’den geri çekilmesine sebep olan biceps yırtığı hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Evan Singleton, 2020 WSM’den çekilmesine neden olacak bir sakatlık geçirmişti. Birkaç hafta sonra ameliyat oldu ve ameliyatı başarılı geçti.

Eski profesyonel güreşçi Singleton, “strongman”e geçiş yapacağını açıkladığında, hayranları nasıl performans göstereceğini merak ediyorlardı. 2018’de ilk kez sahneye çıktığında, “T-Rex” olarak bilinen Evan için güçlü ve hızlı bir yükseliş oldu ve 2019 Giants Live North America’yı kazandı. Bu yükseliş ona 2020 WSM’e katılma hakkı sağladı ve buradaki büyük yarışta, sergileyeceği ilk performansıyla bir sıçrama yapmaya çalıştı.

Ne yazık ki, Evan Singleton’ın WSM’de ilk sahnesi elemelerin sonunda kısa kesildi. Finallerde bir yer kazanmaya çalışmadan önce, ameliyat olması gereken bir biceps yırtığı yaşadı. Birkaç hafta sonra da ameliyat oldu.

Amerikalı strongman Instagram’da hastaneden yaptığı paylaşımda, prosedürle ilgili her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

“Operasyon başarılı geçti!! Biceps tendonu resmen yeniden takıldı!! Bana ulaşan ve bana şans dileyen ve destek gösteren herkese teşekkür ederim. Her mesaja gerçekten değer veriyorum. Şimdi iyileşme ve rehabilitasyona başlama zamanı! Her zamankinden daha güçlü ve daha iyi olacağım!!!! Herkesin şükran gününü kutluyorum!!!!”

 

Evan Singleton’ı bu sakatlıktan sonra bu kadar iyi görmek güzel. Kesinlikle gelecek yıl tüm ciddiyetiyle geri dönecek. Elemeler sırasında potansiyelini göstermiş, hatta ikinci günün sonunda grubunda üçüncü sıraya yükselmişti ve eğer sakatlık yaşamasaydı, kimin finale gideceğini görmek için Mikhail Shivlyakov’a karşı bir Atlas Stone serisi yapacaktı.

Evan Singleton – 2020 WSM Sonuçları

Farmer’s Carry – 52.25m (İkinci Grup 1.si)Deadlifts – 5 reps (İkinci Grup 5.si)
Monster Truck Loading Medley – 0:46:47 (İkinci Grup 4.sü)
Circus Dumbbell Press – 5 reps (İkinci Grup 2.si)
Atlas Stone serisinden önce geri çekildi.

Evan Singleton 2020 World’s Strongest Man’de takdire şayan bir performans sergiledi. Hala strongman kariyerinin erken dönemlerinde, ancak gelecek onun için parlak görünüyor.