Skip to main content

 

Brandon Curry 2020 Olympia’da Karşı Karşıya Gelmeden Önce Phil Heath ile Rekabet Etmeyi Anlatıyor.

2020 Olympia’ya girerken, en çok konuşulan mevzu Brandon Curry ve Phil Heath arasındaki rekabet. Şu anki Mr. O, Phil’in rekabeti arttırdığını düşünüyor.

Curry, 2019 Olympia’yı kazandığında kesinlikle etkileyici bir galibiyetti, ancak maalesef kontrolü dışındaki şeylerden kaynaklanan bir miktar tartışmayla gölgelendi. Yedi kez Olympia şampiyonu olan Phil Heath spordan biraz uzaklaşırken, onu yenen 2018 Mr. Olympia Shawn Rhoden, rekabet’e müdahale eden yasal sorunlarla uğraştı. Bu, sahne aldığı herkesi mağlup etmesine rağmen pek çok kişinin Brandon’ın galibiyetinin hak edilmediğini düşünmesine neden oldu.

Artık Brandon Curry, Phil Heath 2020 Olympia’ya dönerken  konuşan herkesi susturma fırsatına sahip. Yarışmaya öncülük ederken, bu ikisini çevreleyen, ince gölgelerin atılması ve koçlarının olayı ateşlemesiyle , o tarihten beri gerginlik yaşanıyordu. Ancak Brandon’ın yakın tarihli bir röportajda açıkladığı gibi, bu rekabeti çok ciddi bir şey olarak görmüyor, bunun yerine Heath ile rekabet etme fırsatı için heyecanlanıyor.

Curry, “Bu hayalini kurduğum bir şey, umduğum bir şey, bu yüzden gerçekten bir rüya gerçek oluyor,” dedi. “Geçen yıl boyunca Phil’in Olympia’ya geleceğini duyurmasını bekliyordum ama bu asla olmadı. Resmen emekli olduğunu düşünerek umutlarımı düşürdü. Bu yüzden bana güvenin, bu yıl Olympia’da olacağını duyurduğunda, wooo gibiydi! İçimden bir aşırı yük hissedebiliyordum. Beklediğim bir şeydi. Tüm kariyerim boyunca Phil’e saygı duydum ve sahnede olmak ve onunla ayak başparmağı yapmak bir hayaldi. Görünüşe göre nihayet fırsatımı yakalayacağım. ”


Brandon’s Coach’un gölgesinde
Tipik olarak Brandon Curry, Phil Heath gibi rakipleri söz konusu olduğunda bile çok fazla saçma sapan bir tip değildir. Öte yandan, Curry’nin koçu Abdullah Al Otaibi geçtiğimiz günlerde, Brandon’ı biraz parlatırken Phil’in yolunu biraz gölgelemeye karar verdi. Brandon bu maskaralıklarla uğraşmazken, koçunun davranışını komik buluyor.

“Abdullah inatçı,” dedi Curry. “Bu sadece onun kişiliği. Kalbi kolunda, nasıl hissettiğini söyleyecek ve kavga etmeyi seviyor. Gerçekten yapıyor. Meydan okumayı sever. Yani kişiliğimin, daha rekabetçi bir taraf gibi tutabileceğim yanı gibi, ama hepsini dışarıda bırakıyor. Ben de onu yapmasına izin verdim. Ben yapacağım, o yapacak. Yine de Phil’e saygı duyduğumu söyleyeceğim ve Abdullah, Phil Heath’in büyük bir hayranı, bu yüzden bu bizim için büyük bir fırsat. ”

Brandon Curry, Phil Heath’in Kafasında
Phil Heath tarafında da biraz saçma konuşma oldu. 7x Mr. O, sosyal medyadaki yorumlarında Brandon Curry’ye atıfta bulundu ve görünüşte şu anki Olympia şampiyonuna ateş etti. Brandon’ın gözünde bu onun Phil’in kafasında olduğu anlamına geliyor, ki bu onun özellikle rahatsız olduğu bir şey değil.

Curry, “Phil Heath’ten bu tür kişisel ilgiyi rekabetçi bir şekilde çekebilmem için, bunun yarıştığı onca yıldan beri tipik bir Phil Heath türü olduğunu bilmek oldukça havalı” dedi. Bunun tipik bir Phil Heath olduğunu biliyorum. Basketboldan geliyor, yolunda biraz önemsiz konuşacak. Bu beni rahatsız etmiyor. “Ah, o benim hakkımda konuşuyor” gibi görmek gerçekten harika. Beni aklına aldı ve Phil Heath’in aklında olmayı seviyorum. ”

Brandon Curry ve Phil Heath’in 2020 Mr Olympia’da başa baş gittiğini görmek için kesinlikle çok fazla heyecan var. O gün kimin daha iyi göründüğünü ve Olympia unvanıyla kimin ayrıldığını görmek ilginç olacak.

Leave a Reply