Skip to main content

Akim Williams, çok fazla yağ almadan nasıl hacim kazanılacağı da dahil olmak üzere çeşitli sezon dışı eğitim ipuçlarını paylaşıyor.

Akim Williams, saflarda yükselen profesyonel bir vücut geliştirmeci ve 2021 ve sonrasında Olympia için gerçek bir tehdit olacağı tahmin ediliyor. Bu yüzden mevcut eğitim rejimi hakkında ayrıntılı konuşmak için Akim ile bağlantı kurduk. Gelecek vadeden bir vücut geliştirmeci, ilerlemesinden hangi taktikleri ve ipuçlarını öğrenebilir? En son GI Exclusive röportajımızda Akim Williams, çok fazla yağ almadan kas yapmak için nasıl düzgün bir şekilde hacim kazanılacağını açıklıyor.

Yarışmalardaki yükselişinin ötesinde, Akim Williams her zaman inanılmaz devasa canavar büyüklüğü ve gücü ile tanınmıştır. Big Ramy’nin beğenilerine benzer şekilde, Williams’ın muazzam kas hacmi oluşturma konusunda hiçbir sorunu yok. Bunun yerine, odak noktası şimdi durulamaz hale gelmek için kondisyonlama ve geri kalan vücut parçalarını getiriyor.

 

 

Geçtiğimiz yıl boyunca yerleştirmelerdeki son artışına dayanarak – görünüşe göre Akim Williams eğitimini ve diyetini daha da mükemmelleştiriyor. Bu nedenle, video röportajımız sırasında Akim’den devasa kas gücü oluşturmak için nihai sezon dışı ipuçlarını incelemesini istedik.

Serbest ağırlıklar ile makine eğitimi ve bir kitlesel canavar vücut geliştiricisi olarak kaya gibi sert karın kaslarının nasıl şekillendirileceği hakkında ayrıntılara giriyor. Ama en önemlisi, hacim verme işlemi sırasında çok fazla yağ almadan kas kütlesi oluşturmanın doğru yolunu tartışıyor.

Vücut geliştiricilerin çoğu (ancak hepsi değil) tipik bir hacim alma ve kesme döngüsünden geçer. Hacim aşaması, göründüğü gibi, mümkün olduğu kadar çok kütle oluşturmaktan ibarettir. Bu, bir müsabaka öncesi offseason sırasında yapılır. Kesme aşaması, yoğun kasları parçalanmış kondisyon haline getirmek için yağ ve su ağırlığını azaltmaya odaklanıldığı zamandır.

 

Leave a Reply