Skip to main content

2021 yılında vucut geliştirme dünyasının büyük bir parçası haline geldi. Arka arkaya Tampa Pro ve Texas Pro’da galibiyetler elde etti. Bu galibiyetler sonrası Olympia’ya gitmek için hak kazandı. Texax Pro’da yarışmanın favorilerinden Steve Kuclo’yu geçtiği için herkesin dikkatini üzerine çekti. Iain Valliere Olympia bileti almasına rağmen sandow kupası için yarışmadan önce Arnold Classicte yarışmaya hazır. Iain Valliere neden hem Arnold Classic hemde Olympiada yarışmak istediğini şöyle açıklıyor .
Tipik bir profesyönel vücut geliştirmeci yıl içinde tüm odağını Olympia verir ve kazandığında
yarışmayı bırakır ve Olympia yarışmasına odaklanır . Bu yılın en büyük yarışması için ful konsantrasyonla tüm enerjiyi korumak ve mükemmel olmak için yapılır.
Iain Valliere bu trende uyum sağlayan sporculardan birisi ama önce Tampa Pro’da Olympiada yarışmaya hak kazandıktan sonra Texax Proda ‘da yarıştı yinede Arnold Classic için iddalı bir şekilde yarışmaya hazır.
Yıl içinde Olympia’dan hemen önce yarışmak büyük bir risk çünkü yapılıcak bir düşük derece zihinsel olarak düşmesine neden olabilir. Ayrıca tek bir şova odaklanarak fizik ve kondisyonları alt üst olabilir.
Iain Valliere verdiği röpörtajda Olympia için Arnold Classic’i atlamayı düşündü ama sonra rotayı değiştirdi bunun nedeninin birbirine yakın yarışmalarda yarışmanın riskine karşı ödül yönü vardır. Görünüşe göre Iain Valliere, bunun onu savuşturmak yerine odaklanmasına ve gelişmesine yardımcı olacağından emin. Eğer bu taktiği işe yararsa Valliere’nin en iyi versiyonunun sahneye çıktığını görebiliriz.