Skip to main content

 

Hafthor Bjornsson, Eddie Hall ile boks maçı öncesi antrenmanından görüntüler paylaştı.

https://www.instagram.com/p/CFzsA87gHED/

Hafthor Bjornsson, Eddie Hall ile boks maçına hazırlanırken antrenman tarzında bazı büyük değişiklikler yaptı. Son paylaşımında ilerlemesi ve antrenmanlarında yaptığı büyük değişiklikler dikkat çekti.

Antrenmana başlarken Bjornsson oldukça sert gözüküyor. Cüssesi bir strongman sporcusundan beklenen güce sahipti fakat kardiyo ve teknik açıdan yetersizdi. Pes etmeden antrenmanlarına devam eden Bjornsson kendini geliştirdi.

Hafthor Bjornsson, oğlunun doğumundan sonra  ilk boks antrenmanını yaptı. Youtube kanalına yüklediği video da İzlanda şampiyonu sporcu antrenman tekniğini ve sert çalışmasını gösteriyor. Günün erken saatlerinde bir antrenman daha yaptığını söyleyen Bjornsson, uzun bir antrenman değil ama gelişimindeki ilerlemeyi gösteren harika bir iş çıkardığını söyledi.

Bu spora ilk başladığı zamandan bu yana Hafthor’un el hızı ve tekniği oldukça ilerledi. Vücut ağırlığının neredeyse 168kg ya kadar düşmesiyle kardiyovasküler artışı azımlanamayacak derecede. Hatta eğitmenlerinin bu ilerlemesinden ve gelişiminden nasıl etkilendiklerinden bahsetti.

Antrenman sonrası gelişimini değerlendirmek için zaman ayıran Hafthor Bjornsson, hazırlanmasına 12 aydan az bir süre olduğunu daha en iyi sonucun gelmediğini söyledi. Ancak gidişattan memnun olduğunu söyledi.