Skip to main content

DANNY HESTER, YENİ VÜCUT GELİŞTİRMECİLER HAKKINDA Kİ DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞIYOR.

Danny Hester; Nick walker ve Hunter labrada yeni bir çağa mı giriyor ?

Nick Walker ve Hunter labrada, profesyonel vücut geliştirmede en çok dikkat çeken iki sporcu. Özellikle Walker, New York Pro 2021’i kazandı. Bu nedenle , bu yeni vücut geliştirmeciler hakkında ki düşüncelerini öğrenmek için Danny Hester’a başvurduk. Bunların hepsi aldatmacamı ? yoksa gelecekte ki vücut geliştirmecilere mi şahit oluyoruz? sorusunu yönelttik.

Danny Hester, Hem Nick Walker hem de Hunter Labrada’ dan oldukça etkilendiğini dile getirdi. Danny hester ilk başlarda Hunter için rekabetçi vücut geliştirme dünyasına girmenin kötü bir fikir olacağını düşündüğünü ifade etti. Labrada’nın genetiğinin müsait olmadığını düşünen Hester, yarışmada ki formu onu gerçekten etkilediğini ve düşüncelerinin tam tersine dönüşerek yanıldığını ifade etti.

Aslında Danny hester bunun vücut geliştirmede yeni bir yükseliş işareti olduğuna inanıyor. Hester, sosyal medyanın etkisiyle, insanlar artık daha fazla ilham alıp, daha fazla rekabetçi moda girdiklerini söylüyor. Hester, sosyal medya, daha yetenekli genç vücut geliştiriciler getireceğini umuyor. Belki de Nick Walker ve Hunter Labrada gibi sporcular bu neslin bir ürünüdür. Bu, son yıllarda gördüğümüz sporcular, yeni vücut geliştirmede bir patlama etkisi yaratacak. Tabi bunu söylemek için hala erken. Kesin olan şey, son birkaç yılın spor için bir geçiş dönemi olduğudur. Artık üç yıl üst üste üç farklı Olympia şampiyonumuz oldu.  Sonunda, hüküm süren bir şampiyon kendini ortaya çıkaracaktır. Belki de bu Big Ramy’dir. Vücut geliştirme manzarası artık eskisinden daha da farklı olacak. Yeni isimler, yeni fizikler. Heyecan verici bir zaman ve kimin en iyi yetenekler haline geleceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.

 

Kaynak: generation iron

Leave a Reply